Жена загина и трима са ранени след удар между две коли

Инцидентът е станал на пътя Шумен-Русе, край село Развигорово
21 окт 2016 19:40,
4
Жена загина и трима са ранени след удар между две коли
Снимка: Архив, Булфото

Жена е загинала, а трима мъже са ранени при катастрофа на главния път Шумен - Русе, край село Развигорово, съобщиха от МВР. Сигнал за пътното произшествие е подаден в 13:06 часа.

По първоначални данни са се ударили лек автомобил "Рено", с разградска регистрация, пътуващ в посока Разград, и лек автомобил "Опел", с плевенска регистрация, пътуващ в посока Шумен.

На място е загинала 43-годишна жена от град Плевен, пътувала в "Опел"-а.

В болницата в Шумен са откарани шофьорите на двата автомобила - 42-годишен мъж от Плевен и 35-годишен мъж от Разград, както и 78-годишен разградчанин, който пътувал в "Рено"-то.

Водачът от Разград е изпробван с техническо средство, като не е отчетено наличие на алкохол.

Временно е преустановено движението по главен път Русе - Варна в участъка от пътен възел с автомагистрала "Хемус" край село Белокопитово до разклона за град Лозница.

Пътуващите в посока Разград от пътен възел Белокопитово се отбиват по главния път Варна - София в посока Търговище, а пътуващите от Разград към Шумен - от разклона за пътя през град Лозница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Сп???нс преди 7 години
при подобни случай си давам сметка ,че наистина решението на проблема е с внедряване на автомобили с висока степен на самоуправление , един GPS те засича къде си и автоматично съобразява скоростта с пътната обстановка , за да се опита да те спаси от самия теб.
2
2
 
7
 
! Отговори
Бобчо преди 7 години
Последно време ми прави впечатление, че в Разградска околия много ястребе се изтрепа.
1
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хората налегнати от грижи неглижират необходимостта да влагат цялото си внимание при шофиране. Изключвам тези дето се трепят поради това че на горния етаж е само амбалаж без съдържание.