Мъж с опасност за живота след катастрофа край Добрич

При инцидента са се ударили 2 товарни автомобила
21 окт 2016 12:14, Красимир Ангелов
3
Мъж с опасност за живота след катастрофа край Добрич
Снимка: Булфото

Водач на товарен автомобил е настанен в болница с опасност за живота след тежка катастрофа край село Пленимир, съобщават от Областната дирекция на МВР в Добрич.

На 20 октомври, около 17:40 часа, е получено съобщение за възникнало ПТП край селото. Установено е, че товарен автомобил "Фолксваген" , управляван от 43-годишен мъж от град Добрич, предприема изпреварване, навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска във влекач "Рено" с полуремарке с благоевградска регистрация.

От настъпилото ПТП са пострадали водачът на товарния автомобил "Фолксваген", който е настанен в реанимация на МБАЛ Добрич с опасност за живота и 19-годишен пътник, който е с контузно-разкъсна рана на главата, без опасност за живота.

Водачът на влекача – 39-годишен мъж от град Благоевград е прегледан и освободен за домашно лечение с контузия на ляв крак. Взети са кръвни проби за изследване по надлежния ред.

По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Генерал Тошево.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: добричкатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
До 1 преди 7 години
Малкия джип на Vw - Tiguan също го продават в България като товарен автомобил, вероятно и големия джип също, освен изброените от 2.
2
0
 
0
 
! Отговори
До 1 преди 7 години
До АнонименФолксваген крафтер и Фолксваген Транспортер - също става.
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Установено е, че товарен автомобил "Фолксваген"... Моля някой от по-запознатите да ми покаже снимка, или сайт, където мога да видя товарен автомобил "Фолксваген". Защото аз не се сещам. Може би е ново изобретение на Днес.бг.