Нов удар: Да ти сменят улуците, за да ти свият парите

Група мургави мъже нахлули в дома на леля Добринка и болния й мъж
22 окт 2016 12:57,
20
Нов удар: Да ти сменят улуците, за да ти свият парите
Снимка: Bulgaria ON AIR

Нова схема за измами в селата в Шуменско. Жертвата е възрастно семейство от село Мараш. Мошениците насила сменили улуците на къщата им и накрая задигнали спестяванията им.

Група мургави мъже нахлули в дома на леля Добринка и болния й мъж. Без да приемат отказа й започнали да свалят старите улуци на къщата й с обещанието, че ще ги подновят с нови на супер ниска цена.

"Няма да говориш, няма да се обаждаш никъде, ми казаха. Не ми дават да мръдна. Единият ме хвана, раздруса ме и каза на никого да не се обаждам. Държа тук около 700 лева и ги вадя, когато трябва. Извадих парите и затворих вратата", сподели пострадалата Добринка Митева пред Bulgaria ON AIR.

Само за половин час наредели новите ламарини и предоставили сметката. Докато жената броила парите един от престъпниците се вмъкнал в стаята при нея. Ловко успял да задигне и остатъка от 500 лева.

Оказва се, че възрастната двойка ще има и допълнителни разходи по улуците. Те са поставени некачествено и ще трябва да се плаща за ремонта им. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
5
 
! Отговори
БХК преди 7 години
Смиреност и толерантност спрямо ромския проиизвол.
12
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Къде е министърката на б.айх.***.Тя каква се падаше на нацията - май балдъза.За Бъчварова питам. Тя какво прави, за да защити старците
11
0
 
5
 
! Отговори
Потърпевши преди 7 години
Явно са същите ц*гани от Каварна.Преди години по същия начин излъгали родителите ми,като казали ,че евтино работят,срещу боб,картофи и някой лев.Без съгласието на родителите веднага започнали монтажа,след което ги изнудили с голяма сума.Оказа се,че олуците не са от поцинкована ламарина,не са запоени,блестящи ,но след първият дъжд ръждясаха и се разпаднаха."Ламарината" е някакво фолио.
10
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
М***НГО ДЖЕРИ НЕ РАБОТИ!ДАЙ МУ САМО ДА КРАДЕ..УБИВА..ИЗНАСИЛВА И *** ХОРАТА!ЗА ТОВА ТАЗИ НАЙ НИСКА КАСТА-НА КРАДЦИТЕ Е БИЛА ИЗГОНЕНА ОТ ИНДИЯ ПРЕДИ ХИЛЯДА ГОДИНИ!
9
1
 
20
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Мафията от възрастните хора не се интересува. При тях далавера няма за това са и оставени на глутниците двукраки чакали.
8
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КЪДЕ Е ПОЛИЦИЯТА ???
7
2
 
46
 
! Отговори
маларт преди 7 години
Напълно нормални неща в старана, в която законите не се спазват и всеки прави каквото си иска
6
2
 
12
 
! Отговори
Баш Ориенталеца преди 7 години
Нормал биас
5
0
 
31
 
! Отговори
Lemmy преди 7 години
Gospodari na efira kade sa sega?
4
2
 
19
 
! Отговори
J преди 7 години
До "Моряк и половина"А защо ти е да има гласуван подобен закон - не можеш ли просто да го направиш ?
3
2
 
59
 
! Отговори
Моряк и половина преди 7 години
Най-добре, да се гласува закон, за саморазправа - обират ти родителите, намираш кой е и можеш да правиш с него, каквото си поискаш! Такива референдуми трябва да има!
2
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Подобен номер направиха на родителите ми преди година във Варна. Звъни група *** "майстори" и майка ми отваря (възрастна жена). Искат да се качат на покрива на кооперацията да правят поправки. Тя наивно ги пуска, те се качват и започват да свалят всичко. Баща ми се прибира и му казват "ще го направим наново много евтино". Той наивно се съгласява и сметката накрая беше 800лв като цялата тумба го обградила да даде парите за "труда". Той платил, за да избегне боя. Ремонта е плачевен..
1
9
 
60
 
! Отговори
Експертно становище преди 7 години
При Бойко Борисов си е нещо съвсем нормално да бият и изнасилват старците ! Тези улуци са нещо безобидно на фона на всичко останало!