Бежанците в Харманли се кротнаха, прибраха се

Въпреки това в центъра остават полицаи и жандармеристи
27
Бежанците в Харманли се кротнаха, прибраха се
Снимка: Булфото

Полицията успя да се справи с проявите на масово недоволство на бежанците в Регистрационно-приемателния център за мигранти в Харманли.

Още по темата

Тази сутрин  част от настанените, чакащи статут на бежанци, се бяха събрали на входа на центъра в знак на протест срещу лошите битови условия и искаха да си тръгнат.

Около 100 полицаи и жандармеристи са участвали в овладяването на ситуацията.

"Обстановката е спокойна, но на място остават да дежурят сили на реда", уточни говорителят на дирекцията на МВР в Хасково Нина Николова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Явно няколко талибански глави са влезли в нерегламентирани контаки с полицейски палки.
15
0
 
13
 
! Отговори
20 преди 7 години
Лоши битови условия?! Айде бе?! Ние ли отидохме да им *рем местоживенето? Не може ли да ядат нашия хляб, искат арабски питки? Дали на не идем дружно да ос,ер,ем подарената им територия и да спрем храната. Да им мятаме остатъците от на що ядене. Ако не им хареса... Ей там са големите пясъчни полета и да си *ат на воля.
14
0
 
23
 
! Отговори
Андрешко преди 7 години
Гюленистите много бързо ги връщат в Турция,а тези терористи,пардон "бежанци" не можем да ги върнем,от където са дошли,нищо,че не са сирийци.
13
2
 
14
 
! Отговори
gtf преди 7 години
явно условията в тренировъните военни лагери на мюсюлманите са по-добри...
12
17
 
0
 
! Отговори
Пустиняк преди 7 години
До 13.Дрогарьо ***. Друга характерна черта на *** е, когато го засрамят да започне да псува по най-долнопробен начин. В Япония може и ислямът да не е разпространен, но не и забранен. Но това няма как да го знаеш от гнусни сайтчета, долнопробни кръчми и провинциален манталитет. Ако вместо да мизерстваш, беше пътувал малко можеше да си видял, че в Токио има и джамии. А пожеланията ти към мен, мисля че се осъществяват ежедневно в невзрачното ти бездушно и безсмислено живуркане.
11
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До :(Бойко бил виновен. Социалистите по дефициния са за социална помощ на малцинствата, смятай ако те дойдат на власт как ще напускат куцо и сакато само и само да гласуват за тях.
10
2
 
29
 
! Отговори
:( преди 7 години
Боко ще затрие Майка България, ако го оставим на власт. Това е истината. Всеки ден в България проникват хиляди талибани, а той 2 години не може да направи 30 километра ограда.Който не вярва да ходи да пита хората от пограничните райони. Да, тръгнали са за Западнала Европа, но там вече не ги искат. Буферите са Гърция и България. Планът е да ни направят гето за чернокожи роби и да ни премахнат като народи.
9
0
 
20
 
! Отговори
Що преди 7 години
Що не ги пратиха да си ходят вкъщи
8
0
 
5
 
! Отговори
9 преди 7 години
А ти какъв си? Китаец?
7
27
 
1
 
! Отговори
Пустиняк преди 7 години
дори и на бежанците им се струва мизерно и нехигиенично в територията на ***. Примерно - безспорно тоалетните в бг са по-мизерни и мръсни от тези дори в Албания и в Ливан. Най-смешното е, че нечистоплътния потен примитив *** дава оценки за културата на други народи.
6
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Не народ а мършаПроблемът е в това, че този протест е политически от "патриотите", никой не иска да се асоциира с тях. Дори издигнаха агент Иван от шесто управление за кандидат-президент тия безсрамници, кой очакваш да ги подкрепи?
5
0
 
42
 
! Отговори
Циник до кърпел преди 7 години
Бъркаш брато - они маат манджата с пръсти ...аллах не им дава вилици и ножове!Майка ми (бог да я прости) след 47 г. Работа - последните 37 от тях на 3 смени имаше 180лв. Пенсия....а тези готованци - не са си мръднали и пръста за България помощи бол....никакви сметки за ток , вода, смет ...и т.н.Ама на претенции няма кой ги бие! Те така!PS. Току виж са ме трогнали да им пратя помощи!
4
0
 
34
 
! Отговори
стоп преди 7 години
На тези лица някой трябва да им обясни че са не желани у нас и нямат никакви права тук!но кой да им го обясни това ако не обикновения човек,около лагерите обикалят разни адвокати и активисти който за пари пълнят главите на бежанците с разни либерални глупости....
3
3
 
41
 
! Отговори
Не народ а мърша преди 7 години
Започвам да се убеждавам, че българският народ, поне масовата част от него е абсолютна "***"! Гледат собствените си палачи в очите и си правят пас! Показателно е, че на последният простест в София имаше 600 човека. В района около Халите и в Овча Купел има поне 50 000 души. Е как от тези хора не се намериха поне едно 1000 човека, който да са на протеста??? За мен е загадка? Явно много има харесва съжителството с тези подчовец... Нямам друго обяснение! Халал да са ви псевдобежанците бездушници!
2
0
 
28
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Дръжте ни в течение!!!!Кога ще вечерят ..кога ще проснат килимчетата...Тема от национална важност!Съм съ притИснил много за удобствата на хорицата!
1
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
те нали в пустинята все на топла вода са живели,дизенфектанти са ползвали, свежи ягоди и праскови са яли....сега искат добри условия. като у тях си. а може би си се чувстват вече у тях си ?