Бежанците в Харманли скочиха, искат да си ходят

Не били доволни от битовите условия в мигрантския център
Обновена: 24 окт 2016 12:29 | 24 окт 2016 11:32, Камелия Цветанова
103

Снимка: Bulphoto


Масово недоволство е избухнало тази сутрин в Регистрационно-приемателния център за бежанци в Харманли заради лоши битови условия, съобщиха от МВР.
Още по темата

Сигналът за възникналото напрежение е подаден от Държавната агенция за бежанците, като в него се уточнява, че част от настанените са се събрали на входа на центъра.

Броят на протестиращите варира и засега не може да се определи с точност. На място са изпратени полицейски части и жандармерия.

До сблъсъци между бежанци и и полицаи не се е стигнало до сблъсъци, но има напрежение.

По неофициална информация хилядите настанени искат да напуснат бежанския център в Харманли.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
0
 
6
 
! Отговори
Супер гърл ;-) преди 7 години
Не знам как не ги е срам управляващите...Да ги оставят в тази мръсотия, чистачки или камериерки не са им осигурили. Не разбрах точно....срамота... А уж сме били гостоприемни.... толкова път са били до тук , ааааа .... ;-)
83
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами ако ги натоварите за турция дали Ердоган ще ги приеме нали искаха убежище сега какво в техните страни са живели по добре ли тогава за какво въобще са тръгнализа Европа .Какакво си мислеха че тук ще ги посрещнат със арабски килимчета ли и няма нито да работят нито да уважават този които им дава безплатно хляб ,далиса яли всеки ден въсъ своите държави или са спали гладни ? Никоѝ не ги е канил кани ги Меркел да им даде самолети ида идат там.
82
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Докъде я докарахме,даже и бежанците избегаха.Искали да се връщат.Освен да тръгваме с тях,щом казват че там от където бягат е по-добре.
81
0
 
8
 
! Отговори
Майка Тереза преди 7 години
RAUS !
80
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колко от нашите родители мизерстват? Колко от сираците по домовете гладуват? Колко българчета чакат помощ за лечение? А ние сме тръгнали да мислим за охолния живот на бежанците, които нямат и минута трудов стаж в България и въобще не им дреме за съдбата на тази страна!!! Хайде бе, лек им път!
79
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На времето в Соц.лагера като гастарбайтери бяха разпределени стотици хиляди виетнамци.В началото съчуствие към виетнамските другари,привилегии,жилища специални блокове храна каквато не са и предполагали.Беше за кратко докато бедните виетнамци опознаха обстановката.Далавери,подкупи на влиятелни лица,арогантни като че ли теса господарите на страната.До момента в който българина почна с бой и куршуми.След като бяха застреляни няколо тарора на виетнамската мафия самолета и Go Home Vietnam.Това беше
78
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като са дошли неканени и незаконно, да бъдат благодарни, че изобщо са тук. И като искат да ядат, има безкрайно много работа, която могат да вършат за да си заслужат изхранването. Тука не става да лежиш по цял ден и да чакаш да те обслужват.
77
0
 
31
 
! Отговори
Българин преди 7 години
На 20-годишен здрав и прав близкоизточен *** патлак България ще плаща за охранване и битов комфорт по 960 евро месечно, а баба ми - учителка с 42 години стаж, на 74 години получава 288 лева пенсия. Аз мога ли да му .... сещате се какво на тоя и другите като него дето нито съм ги канил, нито искам да ги храня и поя.
76
1
 
12
 
! Отговори
Народна мъдрост преди 7 години
Храни куче да те лае.
75
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Айде обратно в Алепо, Мосул или откъдето са се пръкнали. Там ще им устроят 5-звездно настаняване.
74
0
 
36
 
! Отговори
777 преди 7 години
Много ми е интересно дали българските пенсионери или децата сираци в домовете са доволни от условията..........Кое е по-справедливо да храним и гледаме българските сираци или бежанците? Да ви кажа честно нещо горчива ми е тази демокрация.
73
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ха,че кой ги спира? Товарете ги в конски вагони и на екскурзия до Освиенцим. Да видят европейските ценности от близкото минало!
72
0
 
1
 
! Отговори
Петков преди 7 години
До Бултрас Щото там имат поне минимален шанс да оцелеят!
71
2
 
9
 
! Отговори
Бултрас преди 7 години
Нали бягат от войната,защо искат да се връщат
70
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Качвайте ги на един хартиен параход и да се махат.
69
0
 
31
 
! Отговори
българин преди 7 години
Е хайде де, да си тръгват, не ги бавете ! Но да престанат да се наричат бежанци !
68
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мдаа, не е лошо да им се изпълнят молбите с едно условие обаче - както са дошли, така да си тръгват. Пеша насам - пеша натам. Ама било чак в Пакистан... щом са могли един път, пак ще могат!
67
0
 
12
 
! Отговори
Досетлив преди 7 години
До Анонимен 68Как ще ги пуснат, имат толкова пари да усвояват покрай тях
66
0
 
22
 
! Отговори
д преди 7 години
хахаха колко сме зле само, някакви прошляци ги храним и поим и не издържаха и искат да си ходят а ние си търпим с години:))))
65
0
 
18
 
! Отговори
Българка преди 7 години
ДО Икономист. Не пипайте Странджа!!! Още не можем да отървем Родопи!!!!