Водач без книжка затри жена в катастрофа

Колата напуснала пътното платно и се забила в дърво
24 окт 2016 18:15,
17
Водач без книжка затри жена в катастрофа
Снимка: Dnes.bg

Жена загина при тежка катастрофа, която стана на отсечката  Карлово – Баня. Виновникът е шофьор без свидетелство за управление. При инцидента на място е загинала 51-годишна жена, предаде кореспондента на Dnes.bg

Лекият автомобил напуснал пътното платно и се забил в дърво. При инцидента има една жертва, а друга жена на 58 години е пострадала. Тя е откарана в болница. По непотвърдена информация жертвата е майката на шофьора.

Предполага се, че поради несъобразена скорост водачът е изгубил контрол над превозното средство. Той е на 27 години и няма книжка.

"Тестван е за алкохол, като резултатът е отрицателен", съобщиха пред Dnes.bg от полицията в Пловдив. Заради катастрофата движението по пътя Карлово-Баня се извършваше само в едната лента в продължение на няколко часа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: катастрофакарлово
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
. преди 7 години
Абе хора с книжка без книжка същото чудо ша става.Ненормални сите станаха ве,засилил са баи х*у с 160 и резултата е ясен.Караите леко бе стига с тез комплекси дет избивате,въпрос на време потенциалните състезатели да отнесат нечий дирек или дърво.Тряя с мозък да са кара не с х*и.Лека вечер!
13
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако има достатъчно контрол и тези без книжки, пияни, дрогирани и ***, се наказват яко подобни, новини ще намалеят драстично. Като отидат в Европа могат да спазват правилата, а тук не. Защо? Защото тук правилата не са за всички и това убива хора. Там няма министър, няма депутат, певец, футболист или мутра, ти си нарушител и те глобяват като такъв. Известността, професията или длъжността ти не те издига над правилата, но тук не е така. Винаги намират вратички за свои хора.
12
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре е че няма пострадали хора
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ем....куртура!
10
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вероятно е от западната част на Баня. Там закон и ток не ги лови,само физиката напомня за себе си от време на време.
9
1
 
5
 
! Отговори
Grom преди 7 години
Бог да прости жената.
8
1
 
9
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
За сметка на това взимането на книжка става все по-комплицирано и скъпо, понеже имало много катастрофи поради несъобразяване с правилника!?Трябва да почнат да конфискуват колите на хванатите без книжка.
7
0
 
17
 
! Отговори
Шаран БГ преди 7 години
За употребилите алкохол и неправоспособните, които сядат зад волана и карат автомобил, трябва да се прилагат най-строги наказания !! Това го дъвче цял народ, само великите ни политици НЕ ИСКАТ да вземат мерки !!Хубаво им е да се избиваме по пътищата, да напущаме страната,селата да обезлюдяват, да нямаме възможност да живеем човешки -- това е !!! Ха накарайте ме, да ида на избори и да гласувам за КОЙ ДА Е *** И НЕКАДЪРНИК !!!
6
0
 
5
 
! Отговори
фторо преди 7 години
Ех, как измачкана колата. Струва ми се, че беше летял светкавично, а и дървото беше баобаб
5
0
 
5
 
! Отговори
тея са яки бабки преди 7 години
Как е заредил без книжка бензин като в болницата се иска пръстов отпечатък,защо не слуша жените като му казват да ги кара по-бавно ? Много хора не са за шофьори,не го ли разбирате ?... Явно не го разбирам,защото съм зле програмиран и също така гледам, че натискът не е решение,защото ще избие някъде другаде.Трябва да се спихнат нещата,но как
4
3
 
34
 
! Отговори
Борислав преди 7 години
Когато на господин ром ,му конфискуват колата,която кара естествено без книжка,тогава може леко нещо да се промени!
3
3
 
3
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 7 години
другаре, епа като е затрил белкен я найде, гоеа....пак добре че я не е споразил, зантосал или опалел
2
1
 
30
 
! Отговори
boyko.uzunov преди 7 години
Истинските убийци са тези които пишат калпави закони-караш без книжка-затвор-това е решението!
1
4
 
35
 
! Отговори
не е за смЕх преди 7 години
Един от многото ***.ли които си карат без книжка и за които законите не важат и понеже се е случило най-лошото затова са разбрали ,че е неправоспособен . В такива случаи трябва да бъдат съдени за предумишлено убийство тъй като им е пределно ясно какво извършват и да лежат при строг режим .