Пиянде си призна пред МВР: Цяла седмица я карам на ракия!

Той шофирал с рекордните 3,83 промила алкохол в кръвта
Обновена: 25 окт 2016 07:51 | 25 окт 2016 07:48,
11
Пиянде си призна пред МВР: Цяла седмица я карам на ракия!
Снимка: Flickr

49-годишен шофьор бе заловен от полицията да кара с рекордните за Сливенска област 3,83 промила алкохол. И това не му се случва за първи път. Само преди месец отнели книжката му, тъй като го хванали зад волана също след употреба на значително количество алкохол. Тогава тестът му отчел 3,75 промила.

Последната проверка била извършена на 21 октомври, съобщиха за "Труд" от полицията в Сливен. Мъжът пътувал отново с колата си от родното си с. Бяла в посока с. Новачево. Подчинил се на подадения от униформените полицаи сигнал да спре. След това, макар и със затруднения в артикулацията, като пред близки приятели им се похвалил: "Цяла седмица я карам на ракия!".

Когато тръгнали с патрулката към полицейското управление, пияният започнал да им прави забележки, че са объркали посоката. Казал им, че домът му бил в друга отбивка. Мислел, че го водят вкъщи, за да се наспи.

Вместо в леглото си обаче, нарушителят е изтрезнявал в ареста, където е бил задържан. Така станало и предния път на 13 септември, когато още сутринта го хванали да кара пиян. Тогава той изгубил контрол над волана и в района на жп-гарата в Сливен се забил в отводнителна шахта.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За над 1 промила алкохол в кръвта, книжката трябва да се взима за поне 5 години, защото всички, които познавам и карат пили, си карат така редовно. Ако пък те хванат без книжка, един месец в панделата доста би освежила мисленето на човек.
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А аз знам една история с един познат, който го спряха пиян преди 10 години и полицаят го попитал: колко си пил, бе? Той беше отговорил: 3 дена.
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
слабо, слабо, истинските мъже карат на ракия цял живот
4
0
 
7
 
! Отговори
до 3 преди 7 години
Дупка копало ли си скоро ХАХАХААААА
3
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че това новина ли е в долината на вечно полупияните булгароидни потомствени каруцари??!!? Според правилата на журналистиката, ако някога полицията набара трезвен българин зад кормилото! Ей това вече ще е новина от глобален интерест!!
2
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че то трезвен тоз живот живей ли се?
1
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"рекордните за Сливенска област 3,83 промила алкохол"Сливенска област се излага тотално! Директно са за В окръжна група.