Утре не забравяйте чадъра, идват облаци

Максималните температури ще са между 8 и 13 градуса
25 окт 2016 15:30,
2
Утре не забравяйте чадъра, идват облаци
Снимка: архив Булфото

През следващото денонощие ще бъде предимно облачно, в часовете преди обяд на места в котловините и низините с мъгла. Първоначално в северозападните райони, а по-късно през деня на места и в останалата част от страната ще превали слаб дъжд. Вятърът ще бъде слаб, предимно от североизток, прогнозират синоптиците от НИМХ кън БАН.

Минималните температури ще са между 8 и 13 градуса. Максималните ще са от 11-12 градуса в Дунавската равнина до 20-21 градуса в крайните югозападни райони от страната. През нощта срещу четвъртък валежите ще са на повече места.

Над планините ще бъде предимно облачно и на места ще превали слаб дъжд. Ще духа умерен и силен северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 13 градуса, на 2000 метра - около 7 градуса.

Над Черноморието ще бъде предимно облачно. По-късно през деня на места по северното крайбрежие ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб вятър от изток-югоизток. Максимални температури на въздуха 13-15 градуса. Температурата на морската вода ще е 16-17 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: прогноза за времето
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
АНАЛизатор преди 7 години
...и анонимните