Динко от Ямбол - не ловец на глави, защитник на отечеството!

Негови фенове поискаха прокуратурата да не се занимава със сигнала на БХК
Обновена: 17 ное 2016 18:22 | 17 ное 2016 17:10, Камелия Цветанова
87
Динко от Ямбол - не ловец на глави, защитник на отечеството!
Снимка: Булфото, архив

След като Районната прокуратура в Средец образува преписка срещу ловеца на глави на границата Динко Вълев по искане на Българския хелзингски комитет, реакцията на жителите на Ямбол не закъсня.

Още по темата

Те категорично настояват прокуратурата да спре работата по случая, защото Динко е защитавал родината си, каквото задължение по Конституция има всеки български гражданин.

В съобщение до медиите организаторите на протестите в село Бояново и Ямбол и инициатори на местен референдум против приемането и настаняването на мигранти у нас, признават, че се чувстват несправедливо застрашени от действията предприемани от прокуратурата заради сигнала на т. н. независима неправителствена организация за защита правата на човека - Български Хелзински Комитет.

Освен че изпълнява дълга си към отечеството, според  неговите защитници, Динко залавя незаконно преминали българската граница чужденци по абсолютен човешки инстинкт за самозащита.

След предотвратяване на опасността от застрашаване живота и здравословното състояние на който и да било български гражданин, както и неговите собствени, Вълев в подал сигнал към националният спешен телефон 112, напомнят те.

Освен това като "бежанец“ може да се определи чужденец, който макар да е преминал незаконно държавната граница, пристига „направо от територия, където са били застрашени животът и свободата му“ и е изпълнил задължението си веднага след своето пристигане да се представи на компетентните органи и да посочи уважителни причини за своето незаконно влизане в страната, а пък Турция не застрашава по никакъв начин живота и/ли здравето на т.нар. "сирийски бежанци“.

Така че самоволните залавяния от Динко Вълев не може да бъдат считани за каквото и да било противoзаконни отношения към бежанците в България, тъй като заловените от него чужденци са преминали незаконно границата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
71, ТИ СЕГА КО ИСКАШ ДА СЕ РАЗПУСНАТ ДЪРЖАВНИТЕ ОРГАНИ- СЪД, ПОЛИЦИЯ, ПРОКУРАТУРА И ОТНОВО ДА ВЪВЕДЕМ НАРОДЕН СЪД И БЕЛЕНЕ ЗА ТИЯ ДЕТО НЕ ИСКАТ МУТРИ НАРЕКЛИ СЕ ПАТРИОТИ ДА НИ НАСОЧВАТ СЪДБИТЕ- ИСТОРИЯТА ПОМНИ ЕДНИ ЧЕРНИ АНГЕЛИ КОИТО УБИВАХА И ПЛАШЕХА ЗАЩОТО ВИДИТЕ ЛИ ОНИЯ БИЛЕ ФАШИСТИ И ТРЯБВА ДА БЪДАТ УБИТИ- ДА ДЕ АМА ТОВА ДАЖЕ В ГОРАТА ДИВИТЕ ЖИВОТНИ НЕ ПРАВЯТ СЪС СЕБЕПОДОБНИ- ,,АМА ВСИЧКО ОТ ТЯХ СИ ОСТАВА ЗА МЕНЕ СИ"/ЦИТИРАМ/ Е НАЙ ОБИКНОВЕН КРАДЕЦ ВЪРШЕЩ ГРАБЕЖИ.
64
1
 
4
 
! Отговори
до 55 обективен преди 7 години
Ти сега кой предпочиташ~оня с шамарите или другия с дюнерите? С дюнерите е Държавата~поне според ЦИК
63
1
 
0
 
! Отговори
до 69 преди 7 години
Ами баце ти кажи
62
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи вместо да го вкарват в затвора.да му дадат да се справи с ''Ало~измамниците''. И ако успее.МВР да се разпусне
61
0
 
7
 
! Отговори
tor internet преди 7 години
ала бала и никой нищо не казва, границата си е граница , спираш проверяват те и минаваш, през годините български войници са дали живота си за нея, дали някой му плаща или не това е въпрос за отвличане на вниманието, а на раята това им трябва.
60
1
 
9
 
! Отговори
emiliaaaa преди 7 години
ДО ВСИЧКИ НА ХРАНИЛКА НА ШОРОШЧО - НЕ СЕ ДЪРВЕТЕ ТОЛКОВА, ЧЕ СКОРО ТРЪМПЧО ЩЕ СЛОЖИ РЕД В фаЩ И КРАНЧЕТО ВИ ЩЕ СПРЕ. ЩЕ ВИ ВИДИМ ТОГАЗ КЪДЕ ЩЕ БЕГАТЕ - В САУДИТСКА АРАБИЯ МОЖЕ БИ??????????????
59
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От къде се навъдиха толкова "патриоти" не е ясно
58
12
 
10
 
! Отговори
АМ ПЪК -НЕ ВЕРВАМ... преди 7 години
Колко пари е събрал от това ...да охранява границата ??!!Кой му плаща да го прави??!!!!НИКОЙ ---НИЩО НЕ ПРАВИ....... БЕЗ ПАРИ !НЕМА ТАКИВА "ПАТРИОТИЍ"!!!!НЕМА ТАОВА ЖИВОТНО.......ХА,ХА,ХАХА,ХАААААААААААА
57
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Гърция има 60 000 бежанци и пак не реват като вас, напротив номинираха три гръцки баби за Нобел на мира , а *** отново стана за резил пред цял свят с жените и децата на колене положени от ей тоз селток.
56
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Въоражете го със свински ОПАШКИ и го пращайте на границатада рекетира.
55
27
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой му дава право да говориш от името на всички? Аз искам бежанците, и не само аз.По селата хората искат бежанци за съседи, само и само да живне селото, да има деца... живот. Сега има само старци и цгани.Аз бих си дал къщата на село безплатно на бежанци само срещу поддръжка.
54
8
 
19
 
! Отговори
вгр преди 7 години
Би трябвало прокуратурата да се самосезира за ПРОТИВОДЪРЖАВНАТА ДЕЙНОСТ на Българския хелзингски комитет!!!Би трябвало и да се потърси отговорност от "създателите" на преписката срещу хора защитаващи закона и НЕДОПУСКАЩИ НАРУШИТЕЛИ НА ГРАНИЦАТА!!!
53
8
 
29
 
! Отговори
художника преди 7 години
Бежанците пресичащи НЕЛЕГАЛНО суверенната граница на Отечеството ни, застрашават националната сигурност. Конституция на България:Чл. 59. (1) Защитата на Отечеството е дълг и чест за всеки български гражданинДинко, трябва да съдиш БХК, защото нарушават конституцията и неприкосновеността на държавната ни граница, като защитават АНОНИМНИТЕ и НЕЛЕГАЛНИ "бежанци".
52
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** народ слаба държава,какъв да му е героя
51
10
 
23
 
! Отговори
Ром преди 7 години
Браво Динко.
50
15
 
19
 
! Отговори
Вотан преди 7 години
А бе що се лигавят с тоя,няма ли наблизо дърво да го увиснат с краката надолу?
49
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
охх много е секси бе
48
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Динко яж печено картофче сьс ярак.
47
8
 
12
 
! Отговори
Георги преди 7 години
Благодаря на всеки,който не се срамува да се нарече българин с високо вдигната глава,дори нагазил до колене в кал!А на всички либералистчета които желаят световен мир чрез красота,нека си четат П.Куелю и да не замърсяват общественото пространство с комплексираните си тези и теории що е то национално самосъзнание и колко псевдо родолюбци имало!Четете!Четете си Куелю,но ако имате случайно пожълтяло издание на Под Игото,то бъдете така добри да го придосъавите на някой който ще го прочете с интерес!
46
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Tova e poredniyat paradoks v BG da osudyat bulgarin v Bulgariya,zatova che pomaga da gi loviat na granicata.Znaete li ne me interesuva che gi obiral.Bsp,dps,ndsv,sds sushto vi obraha,zashto ne gi sudete????!!!!!Dinko shte e kato zmeiya gorianin,osujdate go i na negovo miasto shte doidat dvama kato nego.