Влекач удари кола в Ямболско, 13-годишно загина

Водачката на автомобила е с множество наранявания
Обновена: 3 дек 2016 15:26 | 3 дек 2016 15:26, Веселина Йорданова
26
Влекач удари кола в Ямболско, 13-годишно загина
Снимка: архив, БулФото

Непълнолетно момче е загинало, а водачката на лекия автомобил, в който е пътувало детето, е ранена.

Катастрофата е настъпила около 11.20 ч. днес на път I-7, в района на кръстовището за село Калчево. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Ямбол.

При инцидента влекач "Ивеко" с турска регистрация, управляван от 31-годишен мъж, движещ се по главния път в посока към село Могила, удря лек автомобил "Опел-Корса", управляван от 40-годишна жена. Тя се е движела в посока от Ямбол към село Калчево.

По първоначални данни вследствие на получените наранявания е починало 13-годишно момче, пътувало на предна дясна седалка в лекия автомобил. Водачката е транспортирана в МБАЛ-Ямбол с множество наранявания без опасност за живота.

В автомобила на задната седалка са пътували деца, които са във видимо добро физическо състояние. На местопроизшествието се провеждат процесуално-следствените действия за изясняване на причините, довели до инцидента. В РУ-Тунджа е образувано е досъдебно производство.

Движението в участъка се регулира от полицейски служители.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Почивай в мир Вальо!
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
1000 евро трябва да струва преминаването на турски тир транзит през България! Това трябва да е цената, ако искат да я плащат ако ли не - да си търсят други маршрути. Голям процент от съсипаната инфраструктура и птп-та се дължат на тях. Откъде накъде ще стоим безучастно и ще гледаме как турската икономика расте?
18
1
 
15
 
! Отговори
Тъпанар преди 7 години
...Голямо заглавие извадихте! 13 годишно загина! Бе това да не е куче бе хора? И не мога да си обясня, кой наби минус на номер 17, който е написал чисто човешкото "Бог да го прости детето!"И аз ще го кажа - Бог да го прости детето!
17
0
 
5
 
! Отговори
Киро шарнира преди 7 години
Най -евтиното решение е 4 легнали полицай тип носачо и амортисьоро разбивачи от всички страни на крастовището и проблема е решен.....
16
1
 
17
 
! Отговори
77777 преди 7 години
Ако турцият шофьор е превишил максимално разрешената скорост от 50 км/час, то и той е виновен за катастрофата. Тук друго е интересно - колко шофьори са санкционирани от КАТ за превишаване на скоростта на кръстовище като това, т.е. където има ограничение заради кръстовището? Нула или пак нула. В това е проблема - шофьорите не спазват правилата, защото добре знаят, че в България КАТ не работи. Тази катастрофа и загиналото момче трябва да тежат на съвеста на катаджиите, но не знам дали имат съвест
15
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бог да го прости детето!
14
4
 
9
 
! Отговори
Teo преди 7 години
Станалото-станало,но ми е интересно защо статията е написана така,че да вменява вина на турския шофьор?Очевидно е,че жената му е отнела предимството.Жалко за детето,съболезнования на загиналите но трябва да се запитаме до кога ще търпим подобни журналистически "залитания"?Друг е въпросът,че шофьорите на камиони, особено турските карат доста бързо.Когато пътувам за България през Румъния единственият начин да се движа бързо е зад някой турски ТИР.Половината път е със села а те карат с 90 винаги!
13
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
долния коментар е към 14
12
3
 
11
 
! Отговори
Факт преди 7 години
За влекача там ина ограничения на скоростта - първо на 60 км/час, а после има 50 км/час Ако не е спазил ограничението, а е летял с над 100 км/час, не е чудно защо е буснла Корсата. Влекача е с предимство, но трябва да променят закона и предимството да не важи, ако се превишава разрешената скорост. Не трябва невинните да са виновни, защото някой се е правел на самолет на пътя.
11
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До И ПАК и българин можеше да я убие тази като незнае да спре на кръстовището пътя Лесово- Шумен е главен
10
3
 
8
 
! Отговори
иванов преди 7 години
До Анонименкато не можеш да караш с тировете си стой в къщи осаобенно ако си с дарена книзка и не познаваш знаците това което държавата получава от тировете е равно на 10 като тебе не съм от Ямбол но често товарим в Калчево и кръстовището ми е познато толкова добра видимост има че трябва да си тръгнал на самоубийство за да не спреш на главния път а той е за Лесово и е натоварен
9
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
СПРИ ! Одзвери се !...Опули се! .... Ако не идва дзверо прецапай
8
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преди всяко кръстовище на пътя с предимство има знаци - разрещено до 70, до 50 км/ч. и т. н. Кой го спазва? Лети с 80, 100, 140 и сетне отнели му предимството! Манлихер за такива.
7
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДО 6 НЕ ПИШИ ФОРМАЛНО! ПЪТИЩАТА СА НА ВСИЧКИ ТАКА Е ПО СВЕТА. ЗАТОВА СЕ ПЛАЩА ТАКСА. ТАМ КЪДЕТО ИМА СКЛАД С ЛИНИЯ ЗА БДЖ И Е РЕНТАБИЛНА СЕ ИЗПОЛЗВА. И ЗА ТОВА СЕ ОТДЕЛЯТ РАЗХОДИ.
6
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз съм от Ямбол и постоянно минавам на въприсното кръстовище, намира се на нивата с видимост сиг. 5км и в двете посоки, сега няма нито храсти и треви, тъй че не знам къв трябва да си, че да те ударят баш там
5
22
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тировете нямат място на пътя! Да не се хвалят колко магестрали построили, а да им направят отделни пътища или поне отделни ленти за движение. Най добре е изцяло да ги спрат и товарите да се превозват по БДЖ, което се стараят да унищожат.
4
2
 
24
 
! Отговори
Момо преди 7 години
Така както е написано камиона не е виновен. Движил се е по път с предимство. Оная коза не е спряла на STOP.Отворете Google Maps и вижте кръстовището.
3
3
 
32
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 7 години
Турчин или не, който не спира на стопа го газят! Този знак стоп не е сложен там за лукова глава! Жалко за детето...
2
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КОПАНА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН И НА ЗАДНИТЕ СЕДАЛКИ!
1
13
 
17
 
! Отговори
И ПАК преди 7 години
турчин убе ЧОВЕК! !!!!!!!!!!