Протест не срещу бежанците, а срещу лъжебежанците

Това е шеста поредна демонстрация във Варна
4 дек 2016 15:48, Петя Славова
95

Снимка: Булфото

Варненци отново излязоха на протест против мигрантите. Няколко десетки се събраха пред Катедралата във Варна на протест срещу незаконното нахлуване на мигранти. 

Протестът протича под следното мото: "Ние не сме против сирийските бежанци, а сме против организираният трафик на лъже-бежанци, пристигащи в България нарушавайки границите, без паспорти и ясна самоличност и извън КПП", видя Булфото.

На протеста те направиха обръщение към ООН и към Турция, като ще изпратят отворени писма. "Мигрантите изобщо не отговарят на профила "клети бежанци". 90% от тях са млади мъже- 14-28 годишни, с произход основно от Афганистан и др. арабски държави, но не от Сирия.

Мигранти, засечени по улиците на Европа имат снимки, направени в Сирия, на които държат отрязани глави. Изглежда, че вместо да допускаме сирийските бежанци, ние допускаме техните главорези," се казва в обръщението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още по темата: протестбежанциВарна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вижте, бе хора. Дори и да са истински бежанци. Нека да допуснем, че в света се водят 10 локални конфликта едновременно. И истинските бежанци заливат Европа от всички страни. Ще се справите ли? И как по-точно, като те самите ще предизвикат война тук. Защото ще срещнат враговете си на наша територия, а и ще ни изнервят така, че ние ще искаме да ги изгоним. Нашите държави ще променят етническия и религиозния си облик, ще ни върнат векове назад, защото не им пука за развитието ни. Е, това ли искате?
55
0
 
3
 
! Отговори
Да сме изчезнели преди 7 години
До Анонимен 64Ще ти се, нали? Мечти, мечти-ии ...
54
0
 
12
 
! Отговори
За да я има България преди 7 години
Протестите са срещу престъпното безхаберие на ГЕРБ, нехайството на народните себе- представители в НС.Основната тема на протестите е към всички нарушители на Българската граница и безхаберието в управлението.
53
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма да изчезнем.Има сили, които предопределят причинно-следствените връзки на този свят, има и хора, които могат да ги проследят.Никой от знаещите не предрича изчезване.
52
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В изчезването на българите няма да има нищо грандиозно или нечувано. Историята познава много народи, които са престанали да съществуват. Ние просто ще се наредим до тях и ще се усмихваме отгоре :)
51
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЧЕ ТЕ ВСИЧКИТЕ СА ЛЪЖЕБЕЖАНЦИ .
50
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен А а а !И Бай *** е топнал човката от продаденото на ИДИЛ българско оръжие .От продадените АК -47 - ЗУ -РПГ-Фагот .- БМ-21 и боеприпаси ,боеприпаси ,цигари ,каптагон . ЯКО Е ТОПНАЛ ЧОВКАТА .
49
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бежанци ли ! Че къде са ,,бежанците ,,? Бежанци имаше няколко нещастника ама турската под..лога Бай *** ги екстрадира обратно в Турция нарушавайки и законите. У нас в България няма и половин бежанец .И вина има и т.н. свободна преса ,която години ни облива със лъжи ,демагогия .
48
4
 
18
 
! Отговори
горо преди 7 години
Не дължим подслон на никого. Нито на менте бежанците, нито на сирийците !
47
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Проблема е че има възрастни българи които буквално умират от студ през зимата и за лечение на български деца се събират помощи по медиите. А за някои хора със съмнителни намерения към България, които стотинка не са допринесли за обществото, се намират безкрайни средства за топлина, храна, и безплатно лечение.
46
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
всичките са навлеци и грижата полагана за тях не се полага на нито един бг гражданин,това неравенство,както и чуждата ниска за нас култура и религията им предизвиква омраза,защото те не заслужават такова отношение,каквото няма към нас самите.Държавата се грижи за необразовани некултурници прекрасно,а за собствените си граждани не,това е несправедливост
45
2
 
28
 
! Отговори
Мелиха преди 7 години
Добре дошли са бежанци, от български произход, християни, европейци, евреи, арменци, гърци, турци... Но, Афганистанци и пакита, вижте им държавите, влаковете, културата... искате ли това?
44
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А протест срещу Каналджиите кога ще има?
43
25
 
3
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
Даааааааа бежанците са ви голям проблем....а на мен вие сте ми проблема!
42
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хаха сори за правописната грешка : "с бок говоря" имах в предвид за другите от ес
41
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Европа нахлува вълна от терористи много малък е % на бежанци от къде мислите имат пари да плащат за да ги превозват трафикантите - дадени са им за да стигнат крайните си цели ака големите европейдки градове. Там трябва да се устроят и да чакат сигнала за атака. Ама нали сме мн цивилизовани европейци дупедавци не говоря за българите напротив тук добре ги посрещат с бок говоря за другите. Та днес сме георги иван джордж и др а утре или мъртви или хасан осман и пр
40
10
 
2
 
! Отговори
Очуден преди 7 години
А! Ами къде е шестият бе? На митинга бяха шестима, на снимките са само петима!Виждате ли как само медиите манипулират общественото мнение?!
39
0
 
17
 
! Отговори
Браво! преди 7 години
Брави!Най-накрая в България израстна поколение на истински родолюбци, интелигентни хора с достойна гражданска позиция!Браво!
38
0
 
32
 
! Отговори
Георги Шопов преди 7 години
Не са мигранти а ГЛАВОРЕЗИ.....Кои в воюваща страна има хиляди долари да плаща за прехвърлянето ?????.Болшинството са над 20 до 30 години....
37
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Идват светли празници и с годините се убеждавам, че духовното е онова, което ни синтезира като личности и общество.Гледам на предупрежденията на сътбата като на многовековната мъдрост на човечеството.С други думи: след като 2018 г ние ще председателствуваме ЕС то работата е ясна.