Вбесен от детски крясъци мъж налетя на учителка, удари я

Не за първи път посягал на ученици, дразнели го ромчетата
34
Вбесен от детски крясъци мъж налетя на учителка, удари я
Снимка: Булфото, архив

60-годишен мъж от Кюстендил е задържан в полицейския арест в края на миналата седмица за хулиганска проява.

Подразнен от ученици от близки до дома му училища в Кюстендил, той е отправял закани към тях и ударил по главата  придружаващата ги до училищния автобус учителка.

Мъжът ударил учителка пред 5-то ОУ и Спортното училище е бил предупреждаван от полицията преди около 2 години, когато е влязъл в двора на учебните заведения с газов пистолет.

Той е имал лошо отношение към децата от ромски произход, съобщи Дарик.

Учителката по география от Спортното училище, която в петък е била дежурна по изпращането на учениците до училищния автобус, го е помолила да не се занимава с децата, след което 60-годишният мъж е ударил два пъти жената в лицето и е счупил очилата й.

Агресивният мъж продължил да търси ничин за саморазправа с децата, при което друга учителка, дежурна от основното училище, го спряла, пръскайки го със спрей за самозащита.

Инцидентът е станал около 16:30 ч. в петък, когато ученици от двете училища изчакват училищните автобуси, за да се приберат по домовете си, в селата от община Кюстендил.

В този момент обаче не е имало деца от ромски произход, защото те се извозват по друго време.

60-годишният нападател живее в кооперация срещу двете училища, които са в една сграда, в кюстендилския квартал "Могилата".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
А едно време учителките правеха забележка на учениците да не вдигат шум.Ако и сега се възпитаваха така децата,нямаше да има такъв инцидент.
23
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Рома човек ли е бе - то еволюцията го е подминала преди хиляди години.
22
2
 
13
 
! Отговори
реалист преди 7 години
А какво им е на учителите, които слушат това по цял ден?
21
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много душeвнoболни *** са пуснати да върлуват на свобода.
20
2
 
11
 
! Отговори
Елена преди 7 години
До муспи:Е,там е проблемът,че не могат да си представят работа в клас с 100% роми и това за 650 лв.Лошото е,че обвиняват за всичко нас,а нали трябва да има и такива мазохисти!
19
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
(РОМСКИТЕ ДЕЦА) НИТО СА ХОРА НИТО ПЪК СА ДЕЦА А ПОТОМСТВО НА ПРИ МАТИ!НАГЛИ..ДИВИ НЕГРАМОТНИ ЖИВОТ НИ!
18
0
 
16
 
! Отговори
муспи преди 7 години
Ето защо е "Свобода или смърт!". Защото ако ще се живее в това което се нарича свобода, по добре смърт. Реакцията на този човек е на живо, духовно същество в царството на диваци. Ако той е направил хулигантство, какво да кажем за родените като хулигани ***. При диктатурата, комунистическа и каквато и да било, те се движеха кротко и в трамвая, ако влезе възрастен човек се надпреварваха да му отстъпват мястото си. А можете ли да си представите как протичат заниманията в клас!!! Ромчетата!!!
17
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Истенски Балгарин!
16
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ???Умен, не давай щурави идеи и не призовавай възрастния човек към търпимост. Защото те не "вряскат", а крещят цял ден като маймуни в джунгла, така се и държат, не знаят какви простотии правят, родителите им са горди с "енергията" на отроците, на които са купили айфончета от 1000 лева "с детските надбавки", взети от труда на този човек, на когото невъзпитаните вундери не дават да спи след нощна смяна.Затова, ти си смени жилището с човека, живей срещу двете училища и се хили от умиление.
15
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да погледнем и от другата страна. Човекът не е прав, че е ударил учителката. НО трябва да приемем, че и децата не може и не трябва да бъдат оневинявани.Крещят истерично, не по детски, псуват, без да знаят, какво е това, момичета изричат най-гнусни думи, непрекъснато "децата играят" с последните скъпи новости на пиротехниката, гърмежи, кварталните градинки са бойни полета, зверилници с реална опасност, простащината им е неистова. Далеч не са циraнчета, а-, не! И ... някой не издържа! С право.
14
4
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия от Днес не дават дума да се каже за шведите. Кой ли швед им плаща не знам, но всичкото що е истина се трие. И за миризмата на Мадам Роша, чистотата, трудолюбието което притежават, дисциплината и отговорността. А за краденето и ограбването на възрастни българи да не говорим. То не е вярно, набеждават ги. Баси сайта!
13
7
 
27
 
! Отговори
:) преди 7 години
До УМЕН ГУЩЕРКато гледам какви натрапници от онзи етнос ни докара Т.Ж. преди 50-60 години, като гледам децата и внуците им, дето са вбесили този човек и като виждам и тумбите натрапници, минаващи нелегално границата ни всеки ден, започвам да си мисля, че ако шопът е такова същество, каквото ти го описваш, значи той е много полезен за България днес!
12
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ???Врякахме и още как, но онези са от друга порода, при тях всичко е бамбашка, а чичакът сигурно си е направил сметката с колко е намалена пенсията на всеки трудов пенсионер, за да има помощи и бонуси за онези, които ударно произвеждат конячета.
11
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И мен ме дразнят една голяма част от конячетата, но не мисля, че проблемите ще се решат, ако някой налети да бие учителката.Свързаните с тази част от населението проблеми ще се решат по един точно определен начин, но това още не са го разбрали много хора, включително и повечето от австрийските избиратели, които вчера предпочетоха не онзи, който по-добре щеше да се справи с този вид проблеми.
10
19
 
14
 
! Отговори
??? преди 7 години
Аве ей, мноо сте зле бе. Вие като бяхте ученици не врякахте ли? Тръгнал да се саморазправя чичака. Що не вземе да си пие хапчетата и да си смени дограмата ,за да не му се чува шума вкъщи. Да не би да ги извозват цяла сутрин децата, че толкова не може да изтрае.
9
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Споко, в тоя сайт има всякаква цензура, само не автоцензура. Така са модерните сайтажии.
8
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** принципно дразнят........и минават на "портокал".
7
2
 
17
 
! Отговори
ПЕДЕРАС преди 7 години
... ха, ха, ха цензурата не работи в заглавното каре.Майтап, как' Сийке
6
8
 
15
 
! Отговори
Циганин преди 7 години
Какви са тези "ромчета" ве?Статия от днес днес: *** дразнят човек
5
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Друг път няма да се бъзикат с него децата60-годишен мъж от Кюстендил е задържан в полицейския арест в края наминалата седмица за хулиганска проява. Подразнен от ученици от близко до дома му училище, отправял закани към тях, нанесъл удари по главата на придружаващата ги учителка до автобуса, съобщава struma.bg