Всеки трети българин ще пазарува онлайн за Коледа

Хората държат на безплатната доставка и богатия избор
6 дек 2016 11:52,
9
Всеки трети българин ще пазарува онлайн за Коледа
Снимка: Reuters, архив

Един от всеки трима българи ще купи коледните подаръци за близките си хора по интернет, показват данните на най-големия картов оператор.

Вече 40% от хората пазаруват онлайн по няколко пъти на месец. И дори са склонни да се откажат от покупката, ако търговецът не е предвидил дистанционно плащане.

Има стоки, които клиентите вече купуват единствено онлайн. Една пета от хората плащат само електронно почивките, самолетните билети и почти толкова ваучери за фризьор, маникюр и сметки за ток, вода и телефон.

За 62% от клиентите в интернет най-важното, преди да решат дали да купят онлайн, е безплатната доставка и богатият избор. След това е сигурността при плащането и интернет намаленията, съобщи Нова тв.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всеки трети българин ще пазарува онлайн за Коледа!Посмали ***!
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ще пазаруват онлайн китайските *** и после ще се фукат наоколо колко добра стока са взели
4
0
 
1
 
! Отговори
До Бедния българин преди 7 години
Бедний, на теб и твоите грамотност, ограниченост и завист, специално пожелавам да пиете по едно уЙски, но само ако караш ски.Ако не караш...тогава пий от същото, без ски.
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Бедния българинегати робското мислене имаш..значи,ако имаш уиски си богат?хората с нормален стандарт в нормалните страни имат и уиски имат и пълно барче с питиета,имат и добре изглеждащи апартаменти,имат и пари за сметките..и пак НЕ мислят,че са богати..българина си е е..л мисленето брат.
2
0
 
1
 
! Отговори
Киро Кюмюря преди 7 години
това лошо ли е? естествено, че се предпочита онлайн!
1
6
 
2
 
! Отговори
Бедния българин преди 7 години
Ще пазарува онлайн защото по магазините няма да може да се вреди от другите бедни българи и умиращияте от глад пенсионери.На празниците ще псува Бойко докато пие уйски на отрупаната маса.На изборите ще гласува за БКП и после пак Бойко ще му е виновен.