Врачанин се заби в линейка – не я чул, не я видял

35-годишният мъж не бил пил, признал вината си
7 дек 2016 21:20,
7
Врачанин се заби в линейка – не я чул, не я видял
Снимка: Булфото, архив

Разсеян шофьор пренебрегна знак "Стоп" и се заби в линейка, превозваща тежко болен възрастен човек.

Инцидентът станал на кръстовището между врачанските квартали "Дъбника" и "Сениче", съобщи "24 часа".

35-годишният врачанин изкочил с автомобила си неочаквано на оживеното шосе от Криводол за Враца и се натресъл в колата на спешната помощ.

Няма пострадали при сблъсъка, разминал се с леко смачкани ламарини по колите, установили пристигналите полицаи.

Проверката с дрегер пък показала, че водачът на колата не бил пил.

На място веднага била извикана втора линейка, в която прехвърлили пратеният от Криводол болен мъж. Шофьорът на лекия автомобил признал вината си пред полицаите, а те му съставили акт заради нарушението.

Разследващите инцидента обаче били учудени от обясненията на злополучния водач, който заявил, че не видял и не чул навреме задаващата се с включена свeтлинна и звукова сигнализация линейка.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: Врацалинейкаврачанин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нема как да чуеш и видиш,след като музиката е сватба,а ти си с качулка като нинЖа!
6
1
 
7
 
! Отговори
Шаран БГ преди 7 години
Тъй, тъй.. И знаците "Стоп" са на терсене места, и линеийките ни са невидими...а, и КАТ спи, и полицаите подкупни, и Правителство нямаме... И чорбаджиите ни не работят, а пари получават от нашите данъци. Някой работят и или не им плащат, или им дават толкова ,колкото отзад да не хванат паяжина. Абе... строим живота нов - както се пееше в една песен, когато се развяваха червени знамена.
5
1
 
11
 
! Отговори
До 1. Драган: преди 7 години
" мии не се чува"Да. Не се чува.Знакът " стоп" не е озвучен.Тук се отнася до точно такова нарушение. Неспиране на знак Стоп.Знакът "стоп" се поставя на места, където никой водач на МПС няма време са реагира, ако се създаде ситуация за ПТП.Спазвайте Правилника за движение по пътищата, граждани.
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"На място веднага била извикана втора линейка", Те линейките " извират от морето".Колко са общо, та да ги трошим. Купуват се с държавна поръчка, за което се чака с години.Сега да чуем глобата за разсеяния водач, който не зачита знака " стоп"?Леко мъмрене?Строги сте. Нищо няма да му сторят.Утре обаче, ако линейка закъснее, той самия ще скача на бой.
3
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Откакто София се натъпка с пришълци стана страшно. Преди като минава линейка всеки отбива в дясно и спира да направи път на линейката, сега линейката свети, свири, но всеки седи *** и дава газ. После се сърдят, че линейките закъсняват. Трябва да има наказание за не пропускане на линейка и съответно да има такива които да санкционират нарушителите. Тази дебилност струва човешки животи. Шофьорите ще слушат по-тихо музиката в колата за да чуват какво се случва по пътищата.
2
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
абе да не е поничката?..в линейката де хаха
1
3
 
24
 
! Отговори
dragan преди 7 години
Ми не се чуват, дори и при нормално пусната музика .. включена сигнализация, ама допотопна..