Цистерните в Хитрино вече не горят, водата на пожарникарите кът?

На място работят над 100 пожарникари
Обновена: 10 дек 2016 10:14 | 10 дек 2016 10:14,
18
Цистерните в Хитрино вече не горят, водата на пожарникарите кът?
Снимка: BTV

Взривилите в Хитрино цистерни вече не горят, тъй като огнеборците са ги охладили с вода. Това заяви Ася Йорданова, говорител на полицията в Шумен. 

По неофициална информация обаче водата на пожарникарите е свършила, съобщи репортер на Нова тв. Екипът не е бил допуснат до мястото на трагедията, тъй като имало опасност от нов взрив.

Още по темата
23 души от село Хитрино са откарани в центъра за Спешна медицинска помощ в Шумен. Трима от тях са били с обгаряния и са транспортирани във Военноморска болница към ВМА във Варна. Става въпрос за двама мъже и една жена.

По думите й двама от пострадалите са с около 10% изгаряния, друг е бил с около 30%. "Това са най-сериозно пострадалите", добави тя. По думите й освен изгорели къщи, има и изгорели коли.
 
На терен работят над 100 пожарникари. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
аз преди 7 години
До ИвТи откри нов източник на енергия.Браво.Ще горим вода.
15
0
 
2
 
! Отговори
Anonimen преди 7 години
За Ив или ивчо....Значи,че при пожар първо се ограничава за да не обхване по голям периметър и след това се гаси огнището от където е тръгнал,в случая колегите предполагам че охлаждат и локализират бедни ми *** и като нямаш хал хабер защо пишеш ? На пяната е необходима вода за да се дозира и да се използва , кратности и т.н.т за което ти *** не знаеш !! Ако се използва пяна както ти казваш пяната на 100 пожарни може и да не стигне за такъв пожар !! Не пиши глупости! ***
14
0
 
5
 
! Отговори
чери преди 7 години
До Калин Ами тези които крадяха от 89 година си намериха партия и тя се казва ГЕРБ като продалжиха да крадат с партиен гръб.
13
4
 
3
 
! Отговори
Ив преди 7 години
До AnonimenЯ ми обясни какво значи да ГАДИШ ОГНИЩЕ, че нещо не разбрах. Не разбрах също защо трябва да се разрежда пяната. Бедни ми анонимчо
12
1
 
6
 
! Отговори
Anonimen преди 7 години
Do 12, Ив !!!Бедни ми човеко... пяната с какво се разрежда бедни ми човеко ?? Нали трябва да се разреди с нещо ...боже колко безмозъчни същества има !!! Пожарната сега ви е виновна, а с водата се ограничава пожара след това ще гадиш огнището мекотело... няма вода НЯМА ПЯНА !!! ***
11
8
 
7
 
! Отговори
Ив преди 7 години
Хайде стига сте се плюли, Калинчо и Анонимчо, хората са в беда! Друго е интересното. Този район е безводен, особено през лятото. Добре, водата свършила. НО! Питам аз, кой мъдър мозък гаси пропан-бутан с вода???? ПЯНА, хора, ПЯНА им трябва, не вода! Пяната затиска пламъците и не допуска достъпа на кислород, водата съдържа кислород и поддържа огъня. О, бедни пожарникарни мозъчета! И те като главния..........
10
2
 
10
 
! Отговори
до Калин преди 7 години
А ние се дразним на парвенющината на вожда. Който сега ще се изправи върху пепелта на изгорелите за да дава мъдри напътствия. Като че ли е нужен на някого там! И кво ще прави? Ще дууха с уста да гаси пожара ли, защото подопечната му пожарна няма вода. И може ли да пристигнат след час и половина на мястото на пожара? Това може да е коствало живота на много хора.
9
0
 
20
 
! Отговори
Калин преди 7 години
До ХА-ХА-ХА !Само за сведение никога до сега не съм гласувал за Герб няма и да го направя. Дразня се на това, че не осъзнавате, че всички партии в БГ са направени от бивши комунистиили техните деца, а един-двама човека които искаха наистина да направят нещо не им беше позволено.
8
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чудото България с най-успешният премиер, става пожар а в пожарните няма вода и гориво, защо? Идват след два часа, защо? Организация нула!! Безотговорност на Мах. Кой намали броят на пожарникарите,кой? Кой краде като луд от всеки и всичко? Кой разгради България, кой ни продаде на Турция? Кой остави армията да прилича на дебели запасняци? Кой, кой? Бай ***. А децата ни световни шампиони пи математика и физика, умни но бягат. А БМБ царува, като падишах. Охраната му като на Обама? Защо са тези пари?
7
2
 
21
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 7 години
До КалинНе, не обвиняваме само ГЕРБ. Обвиняваме и такива като теб, които гласуват и подкрепят тая престъпна групировка ГЕРБ.Вие сте съучастници на техните престъпления !
6
14
 
8
 
! Отговори
Калин преди 7 години
Абе вие в този сайт за всичко ли обвинявате ГЕРБ бе. Аман вече. България се разграбва от 89-та година когато Герб не са и били планирани все още. Вместо да плюете постоянно седейки зад клавиатурата, вземете и да помогнете с нещо да се оправи цялата тази помия.
5
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преди имаше и противопожарни влакове със стотици тонове вода и препарати, но герберската управа ги наряза за скрап.
4
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако наистина няма вода, не си играйте с живота на 100 момчета да ви гасят бакиите.
3
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако живеехме в Сахара, герб щяха да изнесат и пясъка там! Както тук ровят по дюните.
2
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Санирай сега селото, умнико. Нямат ли вода, ясна е работата, Боко ще дава пресконференция от съседното село.. Сега вземи та намери покрив за тези хорица, че като гледам селото си е пред взривяване. Изтегли и момчетата дето си рискуват живота без вода, да не се чудиш после що гори някое шопско село.
1
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Администрацията не работи, 112 не работи, пожарната няма вода, а всички тези *** вземат тлъсти заплати. Защо???