14-годишен в болница: Счупил прозорец, мъж го пребил

Тийнейджърът е със средна телесна повреда
Обновена: 12 дек 2016 13:58 | 12 дек 2016 13:37,
45
14-годишен в болница: Счупил прозорец, мъж го пребил
Снимка: архив, Bulphoto

Четиринадесетгодишно дете е със средна телесна повреда след побой в Троян, съобщават от областната дирекция на МВР в Ловеч.

От там допълват, че в районното управление в Троян бил получен сигнал от 42-годишен мъж от града, че три непознати за него лица са хвърляли камъни и са счупили прозорец на дома му.

Мъжът е подгонил извършителите, настигнал е 14-годишното момче и му е нанесъл побой, в резултат на който детето е със средна телесна повреда.

От троянската болница съобщиха пред БТА, че момчето е настанено в ортопедичния сектор на хирургично отделение с фрактура на дясна подбедрица. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
14
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 7 години
МАЛКО МУ Е ..ТАКИВА ГАМЕНЧЕТА УТРЕ СА БЪДЕЩИТЕ КРИМИНАЛНИ ЕЛЕМЕНТИ....ЯВНО РОДИТЕЛИТЕ МУ СА ГО ИЗПУСНАЛИ....ЩОТО И ТЕ СА ЗА ЯК ПЕРДАХ....
25
0
 
9
 
! Отговори
вгр преди 7 години
До Берлин, ДОБРЕ ЧЕ ТУК ХОРАТА НЕ СА ТАКА МАЛОДУШНИ КАТО В БЕРЛИН!!! ДОБРЕ ЧЕ ВСЕ ОЩЕ РЕАГИРАТ И НЕ Е КАТО ТАМ - ГРУПА МИГРАНТИ ДА РИТАТ И ОГРАБВАТ БЕЗЗАЩИТНИ МОМИЧЕТА В МЕТРОТО, А ПОЛИЦИЯТА СЛЕД МЕСЕЦ ДА СЪОБЩИ ЗА СТАНАЛОТО И ТЪРСИ ШУШУМИГИТЕ, КОИТО НЕ СА ПОМОГНАЛИ ЗА СВИДЕТЕЛИ.
24
0
 
8
 
! Отговори
вгр преди 7 години
Да имота трябва да се пази... Този малко е попрекалил, но и тази повреда не е ясно как естанала... Представам си ако аз погна накой и се спъна та падна на него... май лесно ще се стигне до там.
23
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама счупил ли му е двете ръце,за да не може повече да хвърля камъни и счупил ли му е двата крака,за да не може да бяга от местопрестъплението? Научихте ги тия мръшляци да нямат страх от никого ама търпението е до време.
22
0
 
10
 
! Отговори
1 преди 7 години
Пребил и средна телесна повреда не ми звучи еднакво.поправете се,
21
1
 
10
 
! Отговори
до берлин преди 7 години
И ние това се питаме, какво прави турция в Европа...
20
1
 
7
 
! Отговори
до 27 преди 7 години
И ние това се питаме, какво прави турция в Европа...
19
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А какво направи полицията да не се стига до там?дошли 3-*** и хвърляли камъни по частен дом. Причина?или просто ако се счупи прозорец и никой не излезе, то може да се влезе и да се отараши?
18
19
 
4
 
! Отговори
Берлин преди 7 години
Аз не разбирам каква работа има в Европа държава, чийто жители намират саморазправата за правилен начин за уреждане на отношения. Вие сте си в Азия и по манталитет, и по развитие, а и чисто географски. И то в Близкия Изток.
17
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
а не разбрах защо няма прибрани за опита за убийство по особено жесток начин - с камъни ?
16
0
 
42
 
! Отговори
12 преди 7 години
Това не е дете а 14 годишен терорист който е част от група за терор над Българското малцинство в Троян. Ако ти хвърлят два три големи камъка в прозореца, вътре заминава и телевизора, и компютъра и по някога главата на човека който седи в дома си. Това си е организирано въоръжено нападение. Ама докато не залетят камъни към съдийски адвокатски и депутатски домове няма да ми повярват.
15
0
 
31
 
! Отговори
да преди 7 години
Добре е направил. Друг път камъни няма да хвърля хлапака.
14
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този "закон" го прие правителството на демокрадците на кoпaнapина Haибaн Костов за да развърже ръцете на крадците. Същитят елемент е договорил и спирането на 4 и 6 блок на АЕЦ, в замяна на "приемането" ни в ЕС, плюс още тайни клаузи, като разбойническата приватизация.
13
1
 
59
 
! Отговори
Хм преди 7 години
използвало камъни като оръжие, а потърпевшия голите си ръце! Не виждам превишаване на правата за самозащита!
12
2
 
54
 
! Отговори
sante_dog преди 7 години
Малък да носи отговорност, ама голям да чупи, а? Като е толкова отворен *** да чупи на баща си прозорците! Ненужен за обществото ***! На 14 много добре осъзнаваш като хвърляш камъни по прозорците на хората...
11
0
 
42
 
! Отговори
Хахо преди 7 години
Понеже няма да му бъде възстановена щетата, за назидание е поступал, което е настигнал! След това си е тръгнал, но са го заяли отново и той е направил лъжлив опит да ги изплаши, уж, че ще ги гони! Те пак са хукнали, но това се стъпило накриво и паднало, като си е ударило крака, и тогава са решили да го изнудят и му вземат пари на човека! Помните може би по едно време преди години, как се хвърляха на кръстовищата по предните капаци на леките автомобили с цел изнудване!
10
3
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Малко му е боя на ***.
9
4
 
47
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Законите тук определено са написани за закрила на престъпниците. Което разбирасе не е изненада при положение че са писани от адвокати!
8
6
 
80
 
! Отговори
Цецо преди 7 години
Проблемът тук е, че сега ще осъдят човека, защитил ефективно дома си...
7
3
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
малко му е боя...и другте да ги вкара в болница та да знаят и да им държи влага