Голямото пътуване продължава и днес, трафикът е натоварен

Отварят две ленти през Владая за излизащите от София
36
Голямото пътуване продължава и днес, трафикът е натоварен
Снимка: Булфото, архив

Продължава голямото предпразнично пътуване. Очаква се и в събота трафикът по пътищата да е интензивен.

За улеснение на трафика през Владая и повишаване на пътната безопасност днес до 14 ч. ще има две ленти за излизащите от София, информира АПИ.

В понеделник от 10 ч. до 20 ч. в същия участък ще има две ленти към София.

Натоварени ще бъдат и гарите и автогарите. От БДЖ предлагат допълнителни 13 500 места на желаещите да пътуват за Коледа.

По гарите ще има и изключително засилени мерки за сигурност.

От КАТ обещават засилени проверки и общо 3 500 патрула по пътищата на страната и напомнят, че новите правила за шофиране с превишена скорост и след употреба на алкохол вече са в сила. Това означава, че водачите рискуват двойни глоби при нарушения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе софиЕнци,вие като си хвърляте *** разделно,кой го събира РАЗДЕЛНО!?
24
3
 
8
 
! Отговори
Не в София преди 7 години
Наръчник за новодошли Софиянци 2- Хвърляйте си *** разделно.- Когато паркирате, се съобразявайте с другите.- Говорете на Вие с непознати.- Събувайте си обувките в апартамента, не пред него.- Вие не сте велики, въпреки че сте продали да баба си нивата за да си купите апартамент в Манастирските.По възможност, не идвайте, нежелани сте в София.
23
3
 
5
 
! Отговори
Софиянка преди 7 години
До До СофиямкаМоят правопис? Къде си бил в часовете по български език, защото явно препинателните знаци са непознати за теб неща. Ето за това говорех-нахални, прости, безпардонни и комплексирани - това е в по-голямата си част приходящото население на града. Жив и здрав да си, давай си апартаментчето под наем на "софиянците" и се гордей с това колко си велик.
22
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това за заселването на София със селяни е план на ГЕРБ (проекта на ДС) за да си осигурят избиратели, които да преизбират Картофката и Мутрата.Никой истински софиянец не гласува за Фандъкова, която унищожи столицата.
21
0
 
9
 
! Отговори
до 25 преди 7 години
Станимире, тези за които пишеш, че виждаш в София, имай предвид че само много малка част са софиянци. Това че караш кола по тротоара в София не означава че си софиянец, нито пък те прави такъв.Имам впечатления и от движението по улиците и от заведенията и от кината и от навсякъде, че повечето невъзпитани не са софиянци. Разпознават се по говора все пак.
20
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не мога да ви разбера наистина. Като не ви харесва София защо всички прииждате на пълчища в нея. От някаква скрита завист ли я съсипвате и замърсявате.Ами по-добре си стойте на село тогава. Защо съсипвате и нашия живот и вашия ?
19
9
 
3
 
! Отговори
Станимир преди 7 години
Това титла ли е?Второ,трето поколение софиянец , леле колко сте зле всички, и 20то поколение да сте ,като идвам на Сф ви виждам какви *** сте,нито шофирате нормално,нито сте възпитани,едно балонче с въздух и в мозъка нищо,само паяци и мухи :))))
18
0
 
4
 
! Отговори
до 16 преди 7 години
Какво точно е "люпинки" ?Нe съм чул за такава дума в българския език.
17
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най обичам София по празниците - тихо, спокойно, само възпитани хора по улиците - красота.Напомня ми времето от преди нашествието.
16
7
 
2
 
! Отговори
До Софиямка преди 7 години
Твоят правопис също не е на ниво, аз имам жилище в Сф и съм го дал под наем,живея си в къщичка с двор а ти сигурно си се завряла в някоя панелка и се чудиш къде да паркираш,а аз си имам всичко а печеля от наем от такива като теб 10-то поколение софиямки :)))
15
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз съм само второ поколение софиянец (и то вече бивш), ама не виждам никакъв смисъл да се ядосваме колко бил хубав градът едно време и колко е зле сега. При всички случаи хленченето няма да помогне, а трябва да се приспособяваме или някак си да го подобрим, само че не знам как. Дето викал шопът: не знам как е, ама и така не е, хахаха :D
14
1
 
8
 
! Отговори
Софиянка преди 7 години
До The vice до софиянкНе си си научили уроците по история, приятелю, за правописа няма да споменавам. Не зная защо не говорят така в изброените от теб градове, но зная, че пишман софиянците донесоха наглост, безочие и простотия. И като говоря за тази категория хора нямам предвид това къде са родени, а манталитета им.А най-страшното е да си ***, и да се гордееш с това! Впрочем, так откъдето си, към жените с ''моме''ли се обръщате? Хубав ден
13
10
 
12
 
! Отговори
Ицо преди 7 години
Кадърните Софиянци отдавнааа живеят в чужбина и си барат патките. Друг въпрос е като си некадърен и мързелив, а селяните поне са работливи и ви плащат наеми на кирливите квартири та да има кво да ядете шопи, че иначе от глад ще умрете и т. н.
12
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименНе знам каква чак култура е имала София по време на блянуваното ЖИТЕЛСТВО.Бил съм в София 91 година, още бяха само богоизбрани.Помня, че беше страшна мизерия, всички ядяха семки, тротоарите бяха заринати с люпинки.Кой ще да е бил? Марсиянците?
11
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не мога да разбера "патрицианското самочувствие", което демонстрират мнозина жители на отвратителната ни столица.За какви се мислите?С какво сте повече от останалите българи?Шопско село, набедено за столица.Никъде няма такова чудо, парижани не се мислят за нищо повече от останалите французи.Нито лондончани - пред останалите англичани.Не мога да разбера, наистина?
10
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За "софийско жителство" блянуват само завистниците, които нямат какво да дават под наем на "сеУъните *** прУвинциЪТЪ".Аз лично блянуам за нормална столица. Но не би.
9
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ..."Не им завиждам на софиянците да ви кажа. Размесиха се с икономическите бежанци от къде ли не."A, защо?!?!?!Повече "икономически бежанци" значат повече наеми, по-скъпи, по-скъпо недвижими имоти...Половин София живее на гърба на такива "икономически бежанци".Иначе как? Бидейки паразитен град-тумор, ще им се наложи да поработят.
8
0
 
5
 
! Отговори
... преди 7 години
Не им завиждам на софиянците да ви кажа. Размесиха се с икономическите бежанци от къде ли не.
7
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Софиянци сте много интересни ,обиждате на селяни,но като отидете някъде първо търсите нещо домашно направено,нещо истинско,не се излагайте всеки има право да живее където иска и се чувства добре....
6
7
 
9
 
! Отговори
The vice до софиянк преди 7 години
Моме разбрахме ,че си 33 поколение благородничка със синя кръв.даже дядо ти е основал Сердика..браво. Интересно що ,така не говорят по БЕРЛИН ПАРИЖ АТИНА ЛОНДОН????върветепо родните си места;))))тва е като можеш можеш ,като неможеш бягаш.