Със събраното от контрабандистите – воден цикъл за Добрич

Градът е рекордьор по разхищение на вода, Борисов слага край на това
50
Със събраното от контрабандистите – воден цикъл за Добрич
Снимка: БТА

Огромните пари за обновяването на водния цикъл в Добрич са осигурени благодарение на Европа и на събраното от контрабандистите, заяви премиерът в оставка Бойко Борисов на церемонията за началото на проекта.

Министърът на околната среда и водите в оставка Ивелина Василева и кметът на Добрич Йордан Йорданов подписаха договора за финансиране на проекта, чиято обща стойност достига близо 115 000 000 лева.

Близо 87 000 000 лева от бюджета идват в Добрич, каза Борисов и посочи, че трябва да се благодари на Европейската комисия.

Премиерът в оставка коментира, че градът е рекордьор по разхищение на вода и демонстрира нагледно с две чаши колко питейна течност, платена от хората и бизнеса, изтича в земята.

По думите му обновяването на ВиК-мрежата в района, в който е житницата на България и се развива туризмът, задължително трябва да се направи.

Борисов посъветва кмета на Добрич всеки ден да бъде там, където са багерите, за да виждат хората, че се работи и да проявят разбиране и търпение.

По думите му хората ще бъдат възнаградени като видят пълна чаша с чиста вода и заживеят по-здравословно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
0
 
! Отговори
9689 преди 7 години
Познайте чий са фирмите които ще изпълняват водния цикъл.
32
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГОЛЯМА ПРОСТОТИЯ СЕ ШИРИ ТУК, ЗАБОЛЯ МЕ ГЛАВАТА, ПИПНАХ ВИРУС И МОЖЕ ДА СЕ ГЪТНА ОТ ПРОСТИ ЛЮДЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВА - НЕ КАЗВАЙТЕ ЧЕ ВСИЧКИ *** В ТОЗИ ФОРУМ СА ОТ ДОБРИЧ. ТЕЗИ СРЕДСТВА СА ЕВРОПЕЙСКИ ПАРИ, Т. Е. - ТЕ СА ОТ КОНТРАБАНДА ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ И бОРИСОВ Е СЛЪНЦЕТО В ТУНЕЛА НА НАШАТА ИЗМЪЧЕНА ОТ КОМУНИСТИ ДЪРЖАВА.
31
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е какво иска да каже боцето? Тия които се бият по гьрдите че плащат даньци в Бьлгария да млькнат че с льжите си преляха чашата ли?
30
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДоТвоя любим Правешки овчар строеше партийни домове и Руски пропаднали заводи за да трови хората като Кремиковци , а Борисов строи за народа . Всичко се ползва и се радват хората . Капиш червена тикво .
29
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какъв воден цикъл,каква липса на вода,какви пет лева?Вода в Добрич- колкото искаш!Тролейбусите ги спряха,продадаха жиците и оборудването на ТИС-овете и пуснаха лодки по улиците!Очакват се средства от ЕС за преустройството на бившето военно летище,което ще става модерна военно-морска на НАТО-вския флот,а управляващите в Добрич вече се записват във Военно-морското училище във Варна - искали да стават капитани и адмирали от флота!Хвала ВАМ,управляващи ни политически *** и престъпници !
28
2
 
3
 
! Отговори
1 преди 7 години
До Анонимен-29,приказката не е такава,това което построи живков,твоята любима тиква,която също е с червен каскет,не може,да го боядиса.
27
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Знае се "КОЙ" контролира контрабандата в БГ!Не е ли време тоя "КОЙ" да я увеличи и с увеличените приходи след продажбите на конфискуваните стокитда се решат финансовите проблеми на страната?Бойко,Бойко!Страшно нещо е простотията,уйчовото!Само идиотщини са ти в главата!!!
26
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименТова , което г.н Борисов построи за няколко години , Тодор Живков не можа за 35 години . Браво г-н Борисов напролет народа ще си каже тежката дума на изборите , а червените каскети ще лапат мухите .
25
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да , бе . Те хората от Добрич са безпомощни като малки деца . По - добре е да не им пречите да си оправят водния цикъл . Вашата работа е да обясните на българския народ ,комуто уж принадлежи властта , каква е тази политика и икономика при която контрабандата процъфтява .
24
4
 
5
 
! Отговори
Ванга преди 7 години
А като ти вървеха гондолите със СОФИЙСКИЙОТ ОКЛУК КАТ ТЕБЕ,ти БРОЙКО обеща МОСТ! МОСТА СИЛИСТРА- КЪЛАРАШ??? Къде Е МОСТА БОЙКО????
23
2
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
До АнонименТОЧНО ТАКА---ТЕ--КОНТРАБАНДИСТИТЕ СЪБИРАТ ПАРИ И ЗА БАЍ Х-Ѝ И СИ ПЛАЩАТ ЗА ГЯВОЛЪКА---ЗАТОВА И НЕМА ОТ ТЕЗИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ В ЗАТВОРА---ХЕМ ВЪЛКА СИТ ХЕМ АГНЕТО ЦЯЛО---НЕДОСТИЖИМА МЕЧТА НА АМЕРИКАНЦИТЕ
22
2
 
5
 
! Отговори
locust преди 7 години
Да, това е крайно належащо в град Добрич. Свещенната река Ганг
21
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Габрово загубите на вода по водопровода бяха 60 % от гнилите тръби. Цената на водата - 2.40 лв, щого имало големи загуби.Направиха "воден цикъл", смениха 100% от тръбите, откриха го с тъпани и гайди и казаха, че вече няма загуби.НА ДРУГИЯ ДЕН ЦЕНАТА НА ВОДАТА СТАНА 2-52 лв.Учителките неможаха да го обяснят на децата. Кметицата от ГЕРБ пък неможа да го обясни на гражданите.
20
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Практиката е показала, че воден цикъл се прави там, където управлява ГЕРБ и че обикновено около 30 процента от парите се "усвояват"
19
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КАК ТОЧНО СЕ СЪБИРАТ ПАРИ ОТ КОНТРАБАНДИСТИТЕ? НАЛИ КОНТРАБАНДАТА Е3 ПРЕДОТВРАТЕНА И НЕ Е РЕАЛИЗИРАНА?И КОЛКО КОНТРАБАНДИСТИ ИМА ОСЪДЕНИ В ЗАТВОРА - НИЩО НЕ СЕ ЧУВА ПО ТОЗИ ВЪПРОС.И КАКВО СТАВА С КОНТРАБАНДИСТИТЕ, КОИТО СЕ ОТЧИТАТ НА БАЙ Х
18
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
от няколко години се пие само минерална вода, защото тази скъпата е негодна. Отделно лятото има воден режим, друго си е да се прибереш при 35 градуса и да нямаш вода 2 дни...
17
1
 
21
 
! Отговори
ами преди 7 години
Добрич плаща най-скъпата вода и тя не става за пиене!Отделно от твоята вода ти слагат 2,3 кубика обща като живееш в блок!Да не ми говори господина за разхищение!
16
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Събраното от контрабандистите". Е, къде са тези контрабандисти да им благодарим, бе! По-голяма тъпня от това само самият Боко Тиквата може да измисли и да подобри собствения си рекорд по ментален дефицит.
15
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 123"Някой по- умен тук, моля да обясни, как се събират пари от контрабандистите?"---Е, как - чрез волни пожертвувания.Конрабандистите събират, събират и след това ги дават на Добрич. :)
14
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този б..к докога ще ни бърка в джоба???? Докога ще разполага с държавата като с лична каса??? Докога с чужда пита ПР ще си прави??? Да идват изборите!!!