По пътищата родни... КАТ ще бди и пази за ПТП-та

Ще спират камионите между 16 и 20 часа днес и на втори януари
Обновена: 30 дек 2016 12:21 | 30 дек 2016 10:00,
12
По пътищата родни... КАТ ще бди и пази за ПТП-та
Снимка: архив Bulphoto

Засилен трафик се очаква в цялата страна заради предстоящите новогодишни празнци.

Заради влошените метеорологични условия движението ще бъде допълнително затруднено. Ще има засилено полицейско присъствие по пътищата и проверки, предупредиха от КАТ.

Ще има максимален брой екипи на изходите на столицата и големите грдове, посочи комисар Бойко Рановски, началник на отдел "Пътна полиция".

Освен че днес ще бъдат спрени камионите между 16 и 20 часа, от КАТ ще ги отбият и на втори януари, когато пък се очаква голяма вълна от завръщащи се.

През останалите дни ще има засилени проверки за употреба на алкохол, наркотици и превишаване на скоростта - причините, които най-чето водят до произшествия на пътя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
опасни са преди 7 години
Най сетне..Досега поени с озверяващо прецакващи цели фамилии униформени дебнеха да глобяват и да разоряват цели фамилии ..След писане обикновенно на НАГЛО ПРЕСТЪПНИ АКтове терористите в униформи включват за трайно увреждане жертвите през тежко терористични съоръжения монтирани в лични документи и талони на автомобили
10
0
 
3
 
! Отговори
Неразбиращ преди 7 години
Пътувам често из ЕС но на север няма никъде полиция по пътищата да спира и проверява както е у нас , някой има ли обяснение защо е така и каква е причината.ПС. Ако се направи статистика там въпреки че няма полиция по пътищата катастрофите са рядкост и в пъти по-малко , а тук уж ни вардят и проверяват но даваме маса жертви и ранени постоянно.
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На това време смяната ще се изкара в колата но топло.
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По пътищата родни ще създава предпоставки за ПТП - със спиране в най-тесния участък, в завой и с притичване между колите.
7
0
 
7
 
! Отговори
До 7 преди 7 години
Прав си, но не съвсем. КАТ даже и ПТП-тата не отчита правилно - обикновено посочва грешна причина за катастрофата. После КАТ показва грешни статистики и на тяхна основа иска погрешни промени в закона, а депутатите като зомбирани ги приемат и по пътищата става по-лошо.
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Едвали ще пази, по скоро само ще отчита ПТП-та, тя толкова си може.
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще рушветчийстват, те друго не могат. А и не разбирам защо трябва денонощно да сме информирани с какво се занимава всеки некадърник.
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хората пътуват по-рано, не по тъмно.
3
0
 
11
 
! Отговори
КАТ да се закрие преди 7 години
Крайно време е КАТ да се закрие. КАТ са не просто безполезна и паразитна структура, а са вредна структура за безопасността на движението.
2
0
 
11
 
! Отговори
Салахадин преди 7 години
Здравейте драги зрители.Да обясня накратко какво ще прави КАТ:Нищо няма да варди.Залагат се на всички табели на входове и изходи на градове и по-малки такива (Ако има под табелката завой още по рахат) и дебнат за жертви!!Естествено станало мантра Фарче и Коланче,то за друго няма какво.Абсолютен тормоз над над семеен шофьор.Масово разваляне на празника на обикновения данъкоплатец.Това ще прави КАТ!Никаква организация и никакво помагане на трафика!!Някъде греша ли ДНЕВНИ ФАРОВЕ?
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КАТ ще бди за ПТП-та. Във въздуха ли ще ги хващат тези ПТП-та? Да внимават като ги хващат във въздуха след това да не ги изпуснат на земята че ще се строшът!!!