Галиче настръхна! Скочи срещу освободения Ценко Чоков

Старата песен на нов глас! Страшно ще стане, коментира протестиращ
11 яну 2017 19:39,
54
Галиче настръхна! Скочи срещу освободения Ценко Чоков
Снимка: bgonair.bg

Хората в Галиче протестират срещу предстоящото връщане на кмета им Ценко Чоков в селото. Преди два дни съдът реши да пусне Чоков от ареста поради здравословни причини.

Още по темата

Чоков и синът му са обвинени като лидер и член на банда за изнудвания, побоища и палежи.

"Защо пускат и сина му? Каква е причината?", пита протестиращата Петя Георгиева.

Хората на площада бяха категорични, че няма как арестуваният им кмет да е болен, за да го пускат от ареста заради тази причина.

"На този дирек Ценко връзваше хората голи до кръста и ги пребиваше", каза още Петя Георгиева.

Недоволните от освобождаването на кмета и сина му са убедени, че с връщането на двамата в селото ще стане буквално страшно.

"Старата песен на нов глас! Дори и по-страшно ще стане!", коментира друг протестиращ.

Част от хората дори вече се стягат да бягат от страната и да поискат бежански статут в чужбина, за да опазят себе си и семействата си.

Вижте повече във видеото на Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
5
 
! Отговори
чужденеца преди 7 години
Ами щом държавата не помага,жителите да съберат някой лев и аз ще им пратя една бригада да разреши проблема-бързо и завинаги.
22
0
 
5
 
! Отговори
Веско преди 7 години
Няма ли един мъж на място в тва село?
21
0
 
19
 
! Отговори
за правдата преди 7 години
Хора, как е възможно това да се случва н 21 век. Има ли полиция и закон!?
20
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абре мили хора... Толкова ли нямате оръжие та не вземете да си решите проблема сами и да ви е мирна главата!
19
1
 
27
 
! Отговори
Joko преди 7 години
С БГ съдийте се работи елементарно. ЦКАШ и присъдата е такава каквато си я поръчал. Ако кметот е болен, мое ли "уважаемият" от мен БГ съд да рече оти освободи и симо му ?
18
1
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добър вечер уважаеми зрители, спите ли? Явно е време хората там сами да вземат в ръце правосъдието! Ако хлебарката не се премахва с препарат, тогава я стъпчете!
17
5
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма спасение в тая страна. Да бягат тези хора от там. Шокиращо страшно е да гледаш как всичко е прогизнало в корупция. Ние много отдавна сме вече в третия свят, но това е екстремно. Този и.зрод в една нормална държава, нямаше да види бял свят, но България нито е нормална, нито е държава. Не е страна с мафия. Това е мафия която си има собствена страна.
16
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е ЗАЩО бе хора? Нали Чоков е избран чисто МАЖОРИТАРНО.Също както Плевнелиев.. най-хубавият президентин на рЕпубликата.Айде помислете сега, защо всите политици подкрепят мажоритарната система... която ужким не ги устройвала.
15
8
 
2
 
! Отговори
Българин преди 7 години
... Спрямо вашите съждения. И като не искате да живеете в България учене езика и пишете по чуждите форуми, за всички ни ще е по получило!!!!
14
8
 
23
 
! Отговори
Българин преди 7 години
В чужбина съм, за да си стъпи на краката. Никога не съм искал да емигрират и няма да го направя. България е моята страна и само хората които са живели навън знаят че като Твоята родина няма!Не е лесно в Бг, но вината за това е наша, може би в народопсихологията. Не може да чакаме някой друг да ни помогне, хората дори повест за това.... За НЕВОЛЯТА.До всички "гурбетчии" и всякакви други, които смятате че шанса ви е като емигранти - успех, всеки има право на избор. Но моля не агитирайте...
13
14
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това българския селянин е странно същество ...Значи когато въпросния ви пращаше по екскурзии беше най-добрия на света, а кога започна да ви бие изведнъж стана лош ...Вие за достойнство чували ли сте ? утре ако обяви нови безплатни екскурзии пак ще стане добър Като е толкова лош винаги има начин ама вие чакате все друг да ви върши работата, затова и сте стояли 500 години под робство.
12
16
 
4
 
! Отговори
аз преди 7 години
нов живот в европейска държава ?? да може ! ама това е лесния начин ! аз избирам трудния да остана и за тия дето казват че не може да се снима айде бее не може *** друг път да сте чували да скрити камери те са с размерите на карфица бе всичко може ...
11
3
 
74
 
! Отговори
i'm преди 7 години
Добре бе! До кога тази банална селска драма ще продължава и обществото ще се бъде занимавано с някакъв селски бек, който се изживява и държи като феодал в някакво село, някъде из България? Какави са тия органи на властта, които не можаха да сложат край толкова дълго време на цялата тази абсурдна история? Тоя сега и инвалид ще го изкарат, че и инвалидна пенсия ще му дадат от моите(а и не само) данъци!
10
0
 
11
 
! Отговори
имат пачки преди 7 години
Я спицялен съд ама спицялна прокуратура абе важни хора в правосъдието,само не разбирам само тоя ли е болен по затворите и арестите ....ами да пуснат и други ако има болни а може ли такава безочие ,и друго повдигнали обвинения на кои бяха дянков прокопиев ами що са по телевизиите а не в ареста аде ,и тоя бившия правосъдния министър партийка направил но кой плаща а, то партия бе да плаща тук в България нема,като депутатите не щат в купум мажоритарен вод ,ама мажоретки искат..:) но кокъла е от 27 г
9
2
 
17
 
! Отговори
ГЕРБ+ДПС преди 7 години
Ценко Чоков е от ДПС, а във Враца ГЕРБ.
8
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
tyova pruili4a na taktika da ne budat ubiti v zatvora a nekade drugade.
7
2
 
37
 
! Отговори
За съжаление преди 7 години
Най-хубавото, което се случи последните 20 години, е че можеш да започнеш нов живот в европейска държава. Стига да не те мързи. Като не можеш да промениш света около себе си, си намери друг свят. Никой за нищо не ти е длъжен на тоя свят, както и ти не си длъжен на никой за нищо.
6
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Reshenieto e ...dovijdane Bulgariya..uvi..Nemojete da se oplachete,pusnete jalba s vhodyasht nomer i shte izlezete vinovni,pari da go sudite uvi..s boi pak ne stava..s mnogo boi pak ne stava...zatova i pravyat kvoto si iskat...sred takiva agenti ima i kup iznasilvaniya,no zaminavat v chujbina onepravdani ot mashtehata Bulgariya...uvi..tova eVunka shte se rodite
5
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От данданията преди и сега възниква силно съмнение, че две мафиотски обрзувания (едното е кметското) не могат да си разделят Галиче.
4
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гнусна ченгеджийска държава, в която обикновения човек няма друг шанс, освен да бъде насилен, бит и убит! Който е млад да се спасява навън, ако има вариант!