Затопля се, очакват се поледици на Северозапад

Максималните температури днес ще са между 1° и 6°С
13 яну 2017 07:28, Елка Василева
2
Затопля се, очакват се поледици на Северозапад

Облачността днес ще е разкъсана. На отделни места ще прехвърча слаб сняг.

Привечер в крайните северозападни райони ще има превалявания от дъжд и там ще се образуват поледици. Ще духа слаб до умерен предимно южен вятър.

Ще се затопли и максималните температури ще са между 1° и 6°. Такава е прогнозата за времето, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология към БАН.

Над Черноморието облачността ще е разкъсана. Ще духа до умерен предимно южен вятър. Максималните температури ще са от 3° до 6°. Температурата на морската вода е 2-3°. Вълнението на морето ще е около 2 бала.

Над планините облачността ще е значителна, на отделни места ще прехвърча сняг. Ще духа умерен до силен югозападен вятър.
Температурите ще се повишат и максималната на височина 1200 метра ще е 2°, на 2000 метра – около минус 4°.

Атмосферното налягане ще се понижава и ще е по-ниско от средното за месеца.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: прогноза за времето
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Погледнете самолета на снимката. Обърнете внимание на километричната диря след него, която не е от двигателите! Научете в нета що е кемтрейлс и за какво ви пръскат непрекъснато повече от 11 години денонощно! Кемтрейлс е многоцелево оръжие - променя климата, отравя всичко над което е изсипан и се диша! Не ви се вярва!? Ами почнете да се заглеждате в небето и свалете розовите очила, които са ви надянали! Времето ви изтича пред вас, а вие нехаете и се подсмивате на това!? И вие не знаете защо!?!
1
0
 
1
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
В Кривунделово цъфнаха минзухарите,само че за да ги намерите,трябва да разриете половин метър сняг в...гората,на хълма Голия Тумбак.Все пак ако има мераклии-софиянки за...минзухари,мога да помогна,като дойда с лопата ,да...разривам снега.