Увеличават лимитите за бензин на полицаите

Мярката е част от борбата с битовата престъпност в страната
15 яну 2017 13:32, Петя Славова
34
Увеличават лимитите за бензин на полицаите
Снимка: архив, Булфото

Полицаи се борят с битовата престъпност в селата. Част от плана на властите за борба с битовата престъпност в селата са наполовина да бъде обновен автопаркът на полицията.

Още по темата

Сред мерките влиза и двойно увеличение на лимитите за бензин на полицейските автомобили, което е с около над 200 км повече на ден за всеки автомобил, съобщава Нова тв.

По първоначални изчисления осъществяването на програмата ще струва около 7 млн. лева за три месеца. Идеята на властта е във всяко село да има полицай или сътрудници на служителите на МВР.

Добър пример за това как хората могат да съдействат на служителите на МВР, дава търговищкото село Камбурово. Неговите жители казват, че се стараят да сигнализират кмета за съмнителни хора, влизащи в населеното място.

Главен инспектор Иван Александров, началник на "Охранителна полиция" към ОД на МВР в Търговище, подчерта, че, съдействието от страна на обществото значително повишава ефективността на работата на униформените.

Точно преди година Камбурово беше разтърсено от брутален случай на насилие над възрастно семейство. Мъжът и жената били брутално пребити от рецидивист, влязъл в дома им с цел обир. Извършителят вече е заловен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
бай Курти преди 7 години
До АнонименЕ тука си прав няма как да не го призная.
28
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бай Курти я престани, нали националната система 112 е създадена за субординация на няколко институции, но е неефективна. Наместо улеснение създава затруднение и категорийна работа за наши хора.
27
0
 
0
 
! Отговори
бай Курти преди 7 години
До АнонименВиж това не са две ръце на един и същи организъм, ако си останал с такова впечатление. То и пожарникарите се водят към МВР, но не са полицаи нали така?
26
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До бай Курти, правя. Но не редно лявата ръка да няма връзка с дясната. И не редно телефонистка да е категорийна.
25
1
 
1
 
! Отговори
бай Курти преди 7 години
До АнонименА ти правиш ли разлика между служители на МВР и полицаи, защото така, както си го написал очевидно за теб няма разлика?
24
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хммм... Малко не я разбирам таа работа. Увеличават лимита на бензин а новите им коли са дизелови. Значи те не само, че няма да имат по-висок лимит а и ще ни тровят повече...
23
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До бай Курти , национална система тел.112 е част от МВР. Те са служители на. МВР.
22
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Над 200 км. На ден? Те само ще се возят.
21
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Елемаг За съжаление е така
20
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Кадрите решават всичко" -това го беше казал някой от соц елита-май Тато!Оказал се е много прав човека! Дайте им по кола на човек,по цистерна бензин на кола,разлика няма да усетите!
19
1
 
3
 
! Отговори
Оня преди 7 години
До ЕлемагНе само, че не го правя, ами и карам без винетка и технически преглед и не ми пука. Няма да плащам за нещо което не ми се предлага като услуга. Да плащам винетки и да карам в дупки НЕ ТАЯ НЯМА ДА СТАНЕ.
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Оня.....или може би автомобилът ти няма нито една техническа забележка?!
17
2
 
5
 
! Отговори
Елемаг преди 7 години
Оня ,шо са правиш на изоглавен?Ти всяка година ли си заверяваш аптечката и пожарогасителя?
16
9
 
0
 
! Отговори
Оня преди 7 години
До ЕлемагИ как се пишат актове на съвестни шофьори, че нещо не ми е ясно ?????????? Казваш съвестни да го разбираме ли, че са изрядни ??? Е това ще е някакъв висш пилотаж да напишеш акт на изряден шофьор. Ха ха ха.
15
5
 
17
 
! Отговори
Елемаг преди 7 години
Както каза един колега по-долу,няма никакви ченгета вече.Почти всички имат таверни ,бизнеси с коли,дискотеки прехвърлени на жените им или близки роднини и родители.Вие грам не знаете какво става в тая държава!!Излизат единствено да пишат актове на съвестни шофьори или да отчетат за смяната някой шанаджия!!няма полиция а нова каста мафиоти на средно и регионално ниво!!Всички,действащи ченгета окупирали бизнеса.От автомивки ,до заведения!!!
14
2
 
4
 
! Отговори
бай Курти преди 7 години
До ГошкоЕй Гошко не бъркай "полюцията", както си се изразил с телефон 112, защото двете неща нямат нищо, ама нищо общо. Това не е телефон, на който отговарят служители от МВР. А, защо телефонистката от 112 не е сигнализирала някое РПУ това си е чисто нейно решение, за което полицаите не могат да бъдат упреквани.
13
6
 
13
 
! Отговори
Гошко преди 7 години
Преди време се обадих на 112 че комшиите се бяха разбеснели.Мъжът крещеше че ще ги заколи, жена и деца реват и пищят, а пиклата на 112 ме пита ти къв си ...аз викам -комшията...пиклата- те може да не искат да викат полиция и да се разберат...теглих и една майна...полиция така и не дойде...ако верно се бяха заклали...щяха да са едни репортажи и разследвания как никой не се бил обадил...нищо не става и от 112 и от полюцията...яко сеч до корен и здраво инак няма бъдеще тоя гангренясал труп....
12
0
 
14
 
! Отговори
bigpick преди 7 години
Ще могат да обикалят спокойно повече кафенета по време на работа Абе, преди що ги намираха и как ги осъждаха разбойниците? Прави се една комисия за проверка на работата на тия институции и ще се спести от заплати на некадърни служители, прокурори и съдии.
11
0
 
13
 
! Отговори
Гошко преди 7 години
Ще има повече за крадене....
10
1
 
7
 
! Отговори
Kv.nadejda преди 7 години
Bravo na mvr ministarkata! :-)Taman da ohraniavat bialoto audi na slivenskia svobodnik i rabotnichkite mu ot techpark po glavnia pat petolachkata - nova zagora! :-)