Без промяна – утре ще е облачно, снежно, ветровито

Максималните температури ще са от -4 до +1
17 яну 2017 13:52, Анисия Иванова
0
Без промяна – утре ще е облачно, снежно, ветровито
Архив: Булфото

През следващото денонощие ще остане облачно, снеговалежите ще продължат. По-съществени и на повече места ще са през нощта и утре до обяд в Южна България и в Предбалкана. Само в крайните югоизточни райони и по Черноморието валежите ще са от дъжд, но и там ще преминат в сняг.

Вятърът ще остане от североизток, умерен до силен, и с него остават условията за виелици и навявания. След обяд валежите временно ще отслабват, на места - и ще спират. Според прогнозата на НИМХ температурите ще са почти без дневен ход - предимно минус 4 и 1 градус.

Над планините ще бъде облачно с валежи от сняг, значителни в Родопите и Странджа. Ще духа умерен до силен вятър от изток, по високите части ще се ориентира от югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около минус 4 градуса, на 2000 метра - около минус 8 градуса.

Над Черномориeто ще бъде облачно. През нощта ще има валежи от дъжд, които ще преминават в сняг, най-късно в южните райони, а след обяд от север ще спират. Ще духа умерен и силен североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 0-4 градуса. Температурата на морската вода е 2-4 градуса. Вълнението на морето след обяд ще е около 4 бала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари