Дъжд, сняг, вятър, градуси около нулата – времето днес

През нощта снегът ще се усили, температурите ще паднат
17 яну 2017 08:28,
1
Дъжд, сняг, вятър, градуси около нулата – времето днес
Снимка: Булфото, архив

Днес над по-голямата част от страната ще бъде облачно. Разкъсвания на облачността ще има над югозападните райони. В Северна България ще превалява сняг, в Горнотракийската низина - дъжд и сняг, а по Черноморието - дъжд. Ще духа умерен, главно в Източна България временно и силен североизточен вятър.

Максималните температури ще са между минус 3° и 2°.

Такава е прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) при БАН, съобщи дежурният синоптик пред агенция "Фокус".

През нощта срещу сряда, с понижението на температурите, в по-голямата част от страната валежите ще са вече от сняг и ще се усилят.

Над Черномориeто ще бъде облачно с валежи от дъжд. Ще духа умерен, временно и силен североизточен вятър. Максималните температури на въздуха: 3-6°. Температурата на морската вода е 3-4°. Вълнението на морето след обяд ще е 3-4 бала.

Над планините ще бъде облачно с валежи от сняг, по-значителни в Родопите и Странджа. Ще духа умерен до силен източен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дъжд, сняг, вятър - мечка върви в гората и си блъска главата във всяко дърво.- Защо пих толкова кафе, по дяволите, защоооооо