Жена и дете са блъснати на пешеходна пътека във Варна

18-годишен шофьор е причинил инцидента
21 яну 2017 19:13, Анисия Иванова
33
Жена и дете са блъснати на пешеходна пътека във Варна
Архив: Булфото

Жена и дете са блъснати на пешеходна пътека във Варна, съобщиха от полицията в града за "Фокус".

Около 15:00 часа днес, на пешеходната пътека на бул. „Трети март“ е възникнало пътнотранспортно произшествие.

18-годишен водач е блъснал майка и дете, пресичащи пътното платно.

28-годишната пешеходка и детето са отведени за преглед в болнично заведение, като са били контактни и в съзнание.

Изясняват се причините и обстоятелствата около инцидента, както и състоянието на пострадалите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
1
 
! Отговори
до17 преди 7 години
Бяхме на пешеходна пътека и не виждахме , че един объл, като теб, направи забранено изпреварване с бясна скорост на огромния камион, който беше достатъчно далеч и караше достатъчно бавно, за да можем да пресечем спокойно, след като три коли в другото платно бяха спрели за да минем !!!Добре, че не беше някое 18 годишно лай не с книжка от 3 месеца, а дъртак, явно с шофьорски стаж и успя да не ни блъсне.Аман от дървени философи и разбирачи.
24
0
 
2
 
! Отговори
Слаб шАфИор преди 7 години
До Анонимен 26Хубаво,но къде ще търсим сняг и лед по Петровден?!
23
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Според мен шофьорските курсове трябва специално да отделят време за каране на сняг и лед. Както и да разясняват смисъла на ограниченията и предимствата. Масово виждам хора, които на наклон да не правят път на изкачващия се, да не съобразяват изобщо скоростта с пътната обстановка, да карат безобразно тъпо на лед и сняг и т.н. Особено млади шофьори. В случая не знам въпросният дали е бил пиян, надрусан, не е съобразил или просто не е внимавал, но някои правила имат смисъл. И е редно да се спазват
22
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Споделената отговорност трябва да я има!Някой самоубиец като се хвърли от мост пред влак?! Машиниста виновен ли е?Ами ако същият самоубиец реши да се хвърли пред вашата кола на "пешеходна пътека"?Вие сте виновни без значение? Така ли е справедливото?!И изобщо не защитавам джигидите. Ако искате правилника да се спазва, КАТ трябва да глобява МУТРЕТАТА с аудита мерцедеси и спортни коли. Ама тях една глоба не им пишат.Кой си мислите се измъква като сгази човек? Бедняка с ладата ли?!
21
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Преди пешеходна пътека карам с 30 км и повишено внимание."До блоковете под автогарата във Варна имаше следната "практика":Майка от махалата се скатава до пешеходна пътека, като наближи кола бута количката с детето пред колата. След това са невиждани крясъци има театър ... убихте ми чадото и т.н. докато шофиора не кихне пачка. Случката се повтаряше често, щото вади добри пари.Та какво ще ми кажеш ти? Караш с 30км и някоя "майка" иззад дървото хвърля количка пред гумите на колата ти. Хм?
20
4
 
18
 
! Отговори
Надя Николова преди 7 години
Затвор за м.екерето от 6 месеца плюс 1 година да чисти градинки.Да плати и 5000 лв. глоба и да му се отнеме книжката завинаги.
19
0
 
40
 
! Отговори
Влади преди 7 години
И на мен не ми е приятно да спирам на пешеходна пътека, но ,хора , помислете - оттам минават майки, деца, старци или хора, изморени се прибират от работа в къщи. Няма как да преценяват скоростта на колата ми или пък да стоят до безкрай да спре движението напълно, че да пресекат. Може да са и моите жена и деца или родители. Затова, нека да проявяваме малко по-вече човещина към пешеходците! А закъде толкова бързаме, за гроба ли?!
18
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре де на Цариградко тези които пресичат как да ги наричаме. Самоубийци естествено,ама и шофьора ще го отнесе заради тези лудии
17
0
 
25
 
! Отговори
Варна преди 7 години
Този булееард малко го понаправиха и стана писта за такива лай.нета, да се правят на големи пилоти. Редовно, такива състезатели фучат с *** газ и не ги е.ве никакъв закон. Трябват камери на всяко кръстовище, които да засичат наглеците, дето отнемат предимство, да им напукват актове без никакво обжалване и тогава ще има ефект!
16
2
 
9
 
! Отговори
до анонимен 16 преди 7 години
Как очакваш да ти харесаме коментара....карам кола от 13 годишен.....късметлия си,че не си направил някоя непоправима беля.
15
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само това ,че шофираш на 13 годишна възраст ,говори колко ти е умствения багаж
14
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре де на пешеходна си виждаш че идва забързана кола, която очевидно няма да може да спре за да ти осигури предимство ,трябва да си *** или самоубиец да скочиш пред нея.
13
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Карам автомобил от 13 годишен сега съм на 43 г. Нямам нито една катастрофа имам дребни нарушения но прекаленият светец и на бог не е драг. Когато се кача на автомобил изключвам от мозъка си всички проблеми. Никога не бързам защото колкото по бързам толкова по бавно стигам. Спазвам вички знаци и правила за движение съобразявам се с останалите участници на пътя защото ако си мисля че съм сам на пътя тогава става страшно. Преди пешеходна пътека карам с 30 км и повишено внимание.
12
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С това мислене на пешеходците, че на пешеходната са богове много натрошени кости ще има още
11
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тогава справедливо би било в случай че блъснат някой неправилно пресичащ да го считат за самоубиец
10
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всеки е длъжен да прецени дали е безопасно да премине, било то и на пешеходна.За това са тези глави на раменете ,новата поправка освобождава пешеходците от задължението да мислят с главите си
9
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво да се изясняват причините...Големите Мислители в Парламента нали го измислиха...шофьорите нямат вина и това е....Трябва веднъж на всички да стане ясно че...жодачите на МПС...е Виновен при инцидент на пешеходна пътека.Такъв Абсурд..споделена вина го има само в БГ.Как до 10 ноември имаше едни правила за пешеходните пътеки и после изведнъж се смениха.Смениха се да оправдават ..мамините синчета и самозабравилите се големци на денят.Е нема такава държава.....нема.
8
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам какво е станало обаче:Варна преди малко. Тъмна улица заледено (кметее...) и тъмно (кметее...), паркирали коли на тротоара. Момче и момиче изкачат иззад паркиралите коли с груб на движението пред колата ми. Щастие е, че:, - Успях да реагирам и рязко да завия в насрещното. - В насрещното нямаше друга кола.- Колата успя изобщо да завие на гланцовият лед, вместо да поднесе.Та заключения и присъди, хайде първо да се запознаем с какво е станало.
7
3
 
26
 
! Отговори
НЯКОЙ СИ преди 7 години
АБЕ А****Л ТИ КАТО СИ ВЗЕЛ КНИЖКА НЕ ЗНАЕШ ЛИ ,ЧЕ ПЕШЕХОДЕЦА ИМА ПРЕДИМСТВО НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА....????
6
21
 
2
 
! Отговори
Алов преди 7 години
Да не са бляли шамшалите. Никой не им е крив.