Полицията дири свидетели на ПТП-то след гонката на "Тракия"

В катастрофата на магистралата загина 36-годишен мъж
6
Полицията дири свидетели на ПТП-то след гонката на "Тракия"
Снимка: архив, БулФото

Областната дирекция на МВР – Сливен търси свидетели на катастрофата, станала рано тази сутрин в сливенския участък на автомагистрала "Тракия”, съобщиха от пресцентъра на полицията.

Още по темата
При произшествието загина 36-годишен мъж от Ямбол.

Той е бил зад волана на лек автомобил "Хонда Сивик", която се е забила в мантинелата. Преди това мъжът, който притеснявал бившата си жена, е бил преследван от полицаи, по които стрелял.

Във връзка с изясняване на обстоятелствата около възникналото в 5,48 часа пътно произшествие на АМ "Тракия", в района на 261 км в посока София, след разклона за град Кермен, полицията в Сливен умолява гражданите, които са свидетели или имат информация по случая, да се обадят в най-близкото поделение на МВР или на телефон 112.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: катастрофа със загинал
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
3
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 7 години
Да се обърнат към Негово Високо Преосвещенство Йоаникий !
4
0
 
0
 
! Отговори
Bria преди 7 години
Rabotlivi bulgari...i nostem rabotiat...
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ушевите са го убили и сега замитат следите от простотията, и недаърността си. Даже в други медии (на тотаджийското угоено) се появиха статии,че ямболиите са го гонили до магистралата и дежурният им наредил да го оставят и да се връщат да *** в опела под липата. А всичко да се поеме от Сливенските рушветчии. Прехвърляне на отговорност в седемдесет хилядният регистриращ бардак.
2
1
 
6
 
! Отговори
Знаещ преди 7 години
Разклон за Кермен на автомагистралата......НЯМА!!!
1
4
 
9
 
! Отговори
хахаха преди 7 години
Това от първата статия беше култуво: "Дежурният наредил да не го преследват ( да не изразходят бензина и после да няма за точене) , а известил колегите "- , които били толкова се трогнали ,че ако не били случайни граждани да им съобщят за катастрофата така и нямало да разберат..... Тези и за 200 заплати няма да се размърдат