БСП зове: Бъчварова да обясни за хаоса на "Дунав мост" 2!

По-рано днес ТИР-ове блокираха пътя към Румъния
49
БСП зове: Бъчварова да обясни за хаоса на "Дунав мост" 2!
Снимка: БТА, архив

МВР шефката в оставка Румяна Бъчварова и транспортният министър в оставка Ивайло Московски да обяснят на народните представители какво се случва на "Дунав мост" 2. Това поиска соцдепутатът Георги Свиленски като отчете, че опашката от ТИР-ове е над 15 км.

Шофьорите спят в камионите, има напрежение сред тях, напрежение има и при транспортните фирми заради стоката, която стои в ТИР-овете, добави той.

По- рано днес ТИР-ове блокираха пътя към "Дунав мост" 2 в знак на протест срещу бавното преминаване на границата между България и Румъния. Минаването на един камион отнема над 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
2
 
! Отговори
Анализатор преди 7 години
Бойко ТИКВАТА!!! Беше ОБЕЩАЛ моста СИЛИСТРА=КЪЛАРАШ!!! Когато му вървяха КАМИОНИТЕ с БОКЛТУКСА !!! НЕГОВИТЕ ГОНДОЛИ!!! А КЪДЕ Е СЕГА МОСТА??? ТОВА НАЛИ БЕШЕ ДУНАВСКАТА ПРОГРАМА??? Защо НЯМА???? НЯМА МОСТ !!! АРЕ ТИКВО??? АРЕ БОЙКО????!!!!
33
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЕРБАВА ЗАКОННОСТСПЕЦПРОКУРАТУРАТА РАЗКРИ КОЛКО СА ПОЧТЕНИ ГЕРБАВИТЕ МИТНИЧАРИ - АРЕСТУВАНИ СА ВСИЧКИ НА КПП Свиленград, Дунав мост и на още няколко КПП, скоро се очакват и на другите КПП Калинките да отидат при Бай Ставри. В един от арестуваните е намерен дневния гербав оборот - половин милион лева. Ако не бяха паднали от власт още да лапкат и папкат техните търтеи корумпирани.
32
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До БСП+ДПС=ПЪЛЕН ФАЛИТ!ГЕРБАВ *** измежду един от 50000 които ви изпя Тиквоний Тато Вторий в неделя. Явно мобилизацията за да пишете претоплени манджи е на върхова степен. Върнете 34 милиарда кредити, които изплюскахте за двата мандата, пък после искайте пак да управлявате, чалгари в политиката.
31
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бъчварова:Обяснението е просто. Тъкмо бяхме наредили на митничарите и граничарите да пълнят касичката за купуване на гласове на наркодилърите за изборите и уви... Всички са арестувани и сега понеже тираджиите не знаят на кой да дадат подкупите и затова правят задръстване на митницата, щото иначе а тръгнат без да са се отчели, а някой ще им намери контрабандните товари на унгарската граница. мухахахах
30
3
 
6
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 7 години
ИМАШЕ ЛИ НЕЩО, КОЕТО ДА Е ПОДРЕДЕНО ПРИ ГЕРБ, ОСВЕН КРАЖБИТЕ, ТА ДА ОЧАКВАМЕ И РЕД ПО МИТНИЦИТЕ ?!
29
3
 
7
 
! Отговори
do BSP преди 7 години
А утре извикайте Б.Б. да ви обясни защо не ви стават чурките. Пълни евнуси сте, и политически и в прекия смисъл.
28
3
 
6
 
! Отговори
АБВ преди 7 години
За комунистите се отнася коментарът ми
27
4
 
9
 
! Отговори
АБВ преди 7 години
До Нинова да обясниТози студ не е лош, той е полезен за страната ни. Лъжливи, нахални комунисти. И останалите, които вече почти 30 години работят за просперитета на България са крадливи ***, ама вие ги биете. Няма по - добри от вас!
26
9
 
11
 
! Отговори
Нинова да обясни преди 7 години
Нинова да обясни за сибирския студ , който скова неотдавна страната ни пристигайки от нейната любима Русия.
25
6
 
11
 
! Отговори
АБВ преди 7 години
*** въпроси, които целят да внушат на по - малко умните хора, че определена партия не може да регулира движението през КПП - тата. А отговорът е , че хората все още не могат да управляват природата и , че когато не можеш да ползваш ферибот за да преминеш през р. Дунав, можеш да го направиш само по още 3 начина - под вода: по въздух и по МОСТ. Под водата се движат подводниците, по въздух - самолетите, на камионите им остава да ползват мостове. Нагли , корумпирани лапачи!
24
1
 
5
 
! Отговори
реалист преди 7 години
До БайфиданЗабравих, че на вас все някой друг ви е виновен?
23
3
 
4
 
! Отговори
реалист преди 7 години
До БайфиданТИ МОЖЕШ ЛИ ДА СИ РАЗМЪРДАШ ДВЕТЕ МОЗЪЧНИ КЛЕТКИ ИЛИ ЕДНАТА Е В ОТПУСКА И ТИ Е ТРУДНО ДА МИСЛИШ? КОЕ ТОЧНО НЕ МОЖА ДА РАЗБЕРЕШ? ЧЕ МИТНИЦИТЕ И МИТНИЧАРИТЕ НЕ СА ПОДЧИНЕНИ НА БЪЧВАРОВА И МВР ИЛИ КАКВО?
22
3
 
12
 
! Отговори
Боко Тиквата преди 7 години
Виновни са Виденов и Орешарски.
21
0
 
12
 
! Отговори
ГЕРБ преди 7 години
БСП са виновни! Залагат ни бомби!
20
6
 
10
 
! Отговори
реалист преди 7 години
Не, че съм адвокат на Бъчварова, но митничарите, от които зависи колко време и как ще се извършват проверките са на подчинение на Министерството на финансите, а не на МВР. Бъчварова точно им е никаква.
19
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
айде Радев хващай пад ручка тавариш Нинова и да се оправяте. Крайно време е! Вече пое власттЪ! Не на нас тия!
18
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
бйе-сйе-пйе-ту създава хаоса. да се отсвирят тотално!
17
2
 
17
 
! Отговори
Вили преди 7 години
До АнонименИ на румънците им се клати правителството и митничарите са дали отбой,,,,
16
18
 
20
 
! Отговори
Иванчо преди 7 години
Нали БСП ревяхя и плюеха , че не ни трябва Дунав мост 2 и , че никой нямало да минава по него. А сега изведнъж двайсет километра опашка
15
14
 
5
 
! Отговори
аз преди 7 години
До АнонименМоже да не е катаджия - но спокойно можеше да състави правителство до сега! Че дори още преди месец и половина - когато Плевнелиев го канеше да го направи! А не да ни управлява "правителство в оставка".