Не Миланов, баща му заградил пътя. Но кой направи барбекюто?

Депутатът не искал да спира репортажа, просто бил под упойка
Обновена: 24 яну 2017 10:46 | 24 яну 2017 09:06,
92
Не Миланов, баща му заградил пътя. Но кой направи барбекюто?
Снимка: кадър, BTV

Вратата на депутата Борислав Миланов, заградила общински път във вилна зона "Симеоново, всъщност била поставена от баща му преди 17 години. Това обясни народният избраник от Реформаторския блок пред BTV.

Миланов не просто е заградил общинския път и така е блокирал достъпа на имота на възрастна жена, но е и построил и беседка с барбекю на общинския терен.

Още по темата
Въпреки че засегнатата жена е спечелила дело срещу депутата през 2012 г., вратата все още е факт, а Миланов твърди, че по този начин предпазва имота. Бил дал и ключ на жената, което тя отрича.

Депутатът от СДС, избран с преференция в Благоевград, опитал да спре репортажа на bTV с мотива за предстоящата кампания. Днес той обясни, че бил под упойка, когато изрекъл тези думи.

"Аз бях във ВМА, пред операция, когато се срещнах с репортера. Обаждането към него направих под упойка, това може да се докаже", защити се Миланов. По думите му той не искал да спира репортажа, а по-скоро да го задържи, за да може да коментира казуса.

Вчера главният прокурор Сотир Цацаров се самосезира по случая. Той възложи на Софийска градска прокуратура извършване на проверка по изнесените факти с оглед данни за извършено самоуправство - престъпление по чл. 323 от Наказателния кодекс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
3
 
2
 
! Отговори
Партиен член преди 7 години
*** той депутат бе,имайте малко милост.Работи за народа и спазва закона.
74
2
 
10
 
! Отговори
Азззз преди 7 години
Да, бе, а той хабер си нямал, че е затворен пътя, а пък в болницата така слагат упойките на хората по стаите много преди операция или пък в операционна влизат с телефоните, за да могат да говорят докато са под упойка. И каква е тая упойка - говориш си по телефона, замаян, а те режат в тоя момент... Абеее... "да имах една гьостерица..."
73
2
 
6
 
! Отговори
Така е преди 7 години
Българи, бъдете единни и нека се подкрепяме едни други, а не всеки да гледа да уреди себе си и после да плаче от себеподобните си депутати!
72
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Упойка му трябва, ама от тези като за бездомните кучета(те са по-достойни за живот от този нагляр)
71
2
 
14
 
! Отговори
Ц.Ц. преди 7 години
Наглец,гледах го сутринта как не се спря,как не уважи съда-все пак се е произнесъл ,не става така, трябва да се шуми повече,за такива само затвор да си понесе последствията-били те дори и на баща му,тук става въпрос за около 600 кв.м.да се коригира сега двора му и да събори къщата ако е незаконна,ами тези от общината защо не се самосезират и те.
70
3
 
6
 
! Отговори
Борето преди 7 години
Градил си боре , Килия
69
2
 
12
 
! Отговори
ЖОРЖ преди 7 години
Погледнете го. НА ЧЕЛОТО МУ Е НАПИСАНО ,, ШМЕКЕР СЪМ,,. В политиката ролята е същата. ДА Е САМО ТОЗИ, С МЕД ДАГО ХРАНИШ. ПАСМИНА.
68
2
 
8
 
! Отговори
Ku4e преди 7 години
Дано не се събудиш след тая упойка , направо евтаназийка да ти направят , Черво долно и дебело. И на баща ти да му го поставя ...
67
2
 
15
 
! Отговори
Семов преди 7 години
Тоя депутат да не е в детската градина???Какви са тези безмозъчни извинения? Баща му го направил, под упойка бил...подиграва се с нас!
66
2
 
16
 
! Отговори
мен преди 7 години
ДАНС кога най-сетне ще разбере, че корупцията е най-голямата заплаха за националната ни сигурност? Имат много несвършена работа по цялата държавна администрация, столични райони, общини, градове и дори села!
65
2
 
27
 
! Отговори
честит преди 7 години
наъ *** е че слинжъра казва - *** аз съм й дал ключ бе . Ама гринго , това че си й дал ключ не означава че имаш право да вземаш чужда земя.
64
3
 
22
 
! Отговори
Ха-ха преди 7 години
Този ни смята за ***! Лъжи и сам не си вярва,но мисли че може да му се размине!Така ще бъде,докато не се приеме мажоритарното избиране!
63
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цялата държава е разграбена поделена, заградена и разпределена - тука за 20м2 дворно място ни занимават една седмица.
62
2
 
18
 
! Отговори
честит преди 7 години
не разбирам пострадалите . честно. при положение че имам съдебно решение за премахване и че този де.бил отказва да се подчини -наемам един трактор с верига, отивам до някоя люлинска фитнес зала и вземам 5-6 момчета безработни да охраняват процеса, чини ми се ще се навият за извадят еддни 20-30 лева за 1 час работа - една верига от трактора до вратата и вратата след 5 минути я няма . После момчета вземат вратата - мятат му я върху барбекюто и готово. Сега той да оди да ме съди
61
2
 
21
 
! Отговори
=== преди 7 години
Дошло момчето реформаторче в София и почва да загражда все едно си е на село - бил под упойка - за некви делби говори и то след ОКОНЧАТЕЛНО решение на съда - абе я чиба на село и си гради там ако има кой да те търпи - арее остават ви 2 дни - наглеци....
60
2
 
22
 
! Отговори
Баси Държавата преди 7 години
Много съм щастлив,че от 4 страници с коментари,всичките плюят този нагъл ***!
59
2
 
19
 
! Отговори
до 62 преди 7 години
Образованието и свидетелството за съдимост не гарантират, че е читав!
58
2
 
14
 
! Отговори
МАЖОРИТАРЕН ВОТ преди 7 години
ИДАТ ИЗБОРИ , ХОРА ДА ГИ ИЗМЕТЕМ !! ПЪРВО АВТОБИОГРАФИЯ , СВИДЕТЕЛСТВО ЗА СЪДИМОСТ , ОБРАЗОВАНИЕ АМА НЕ С КУПЕНА ДИПЛОМА .И ЧАК ТОГАВА ДА СЕ КАНДИДАТИРА
57
2
 
31
 
! Отговори
58 преди 7 години
Имат етичен кодекс - трябва да си лъжец, крадец и подлизурко и си вътре. Нормални хора не се допускат.
56
2
 
38
 
! Отговори
Кой гласува за тези? преди 7 години
Дупетата под упойка, баща му заградил пътя, а той не разбрал. Големи "реформатори"!Къде са ония дрогирани овце от "Протестна мрежа", къде са колегите им по занаят и морал от "Ранобудните студенти"??? Защо не протестират сега?