Мъж отиде в полицията за заявление, спипаха го с канабис

29-годишният мъж си загубил документите за самоличност
29 яну 2017 14:02,
20
Мъж отиде в полицията за заявление, спипаха го с канабис
Снимка: Reuters, архив

Млад мъж, влязъл в полицията да подаде сигнал, бил спипан с канабис, съобщиха от ОД на МВР Враца.

29-годишнят мъж загубил документите си за самоличност и отишъл да съобщи в РУ Козлодуй. На място на мъжа била извършена проверка, при която полицейският служител открил пакетче със зелена листна маса. При направения тест се оказало канабис.

По случая е започнало досъдебно производство. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
1
 
! Отговори
jjk преди 7 години
Преди години се преселвах от една държава в друга. Като пристигнах и си разопаковах багажа, се хванах за главата - бях донесла пълна цигарена кутия с трева! (А даже не пуша, пазех я за гости.) Луд късмет съм извадила. Как не са ме спипали още на летището - не знам... Та случват се такива работи. Този юнак явно пуши, щом чак в районното я е занесъл. Колкото до това дали се затъпява или не - навремето приятелите ми - пушачи колкото и да четяха дълбоки философски книги, си бяха изпушили яко :)
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя трябва да вземе някакъв златен скункс за тъпота. По времето на царя, когато прекараха закона "от 5 до 15 години за цигара трева" и всичкото полицай беше "на крак", едни познати били добре "натоварени" с материал за лична употреба и отишли да питат някакви ченгета за спирка или за нещо подобно и онези междувременно ги оджобили и така Вълчо ги изял на края на приказката.
16
0
 
11
 
! Отговори
Легендата преди 7 години
А дали ще си свършат работата да му намерят откраднатите документи или пък е по-добре по всякакъв начин да отказваме хората да посещават РПУ-тата и да си кютаме спокойно до пенсия.
15
0
 
13
 
! Отговори
Fan преди 7 години
Егати тъпака...
14
1
 
15
 
! Отговори
лято 2017 преди 7 години
Тоо верно е *** пич. Ама родната полиция ни пази!!! Награда за РПУ-то и минцифаите,дето са го заловили. Медали за храброст, и пожизнена максимална заплата.
13
1
 
7
 
! Отговори
b0lero преди 7 години
още ли се харчат пари в тази държава ако можем да го наречем за такива глупости ... досъдебно производство *** ли се ...
12
2
 
28
 
! Отговори
Суека преди 7 години
На какво основание са го джобили след като е отишъл в паспортната служба !? Отделно защо не ловят истински престъпници а някакви POT HEADS ? Полицията е импотентна ФАКТ не върши реална дейност !
11
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не никак не се затъпява, нали. Не решавам задачки и судоку, не чета химия, но аз ако съм на негово място няма да припаря и на километър до полицията ако нося наркотици. Пълни глупости ръсите, ама направо самосвали с простотии, не се било затъпявало от марихуаната.
10
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Или пък полицаите, които са такива върли противници на канабиса и не употребяват, те мн ли не са затъпели?
9
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От канабис не се затъпява, по-*** от това което си преди да започнеш да пушиш не ставаш, но ако развиваш съзнанието си, четеш научна информация, физика, химия, биология, география, математика, компютърни технологии, решаваш често задачки от типа главоблъсканица и като цяло изпадаш в задълбочени размишления и анализи, не само че няма да затъпееш, докато употребяваш, ами дори напълно нормално и естествено ще ставаш по-умен, ако не правиш тия неща, дори и да не пушиш то ти си затъпял.
8
3
 
44
 
! Отговори
Ефрейтор Бочко преди 7 години
До Анонимен 3Ами не е задължително да има конкретна причина - полицайте обичат да пипат мъже, затова стават полицай!
7
4
 
47
 
! Отговори
ico преди 7 години
тва ще им е удара на годината на заптиетата, много обичат да тарашат *** за тревичка.. а тоя път даже и на крака са им отишли.. за да не си мърдат дебелите ***
6
24
 
45
 
! Отговори
Зелено преди 7 години
Пак да ни убеждават, че от канабис не се затъпява..
5
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не, че е за хвалба но и на мен ми се е случвало с тази разлика ,че не ме хванаха хах.. сега като се сетя наистина е било доста глупаво xd
4
6
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 3! Тревата мирише от три четри метра умникос!
3
5
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това колко е глупав този, дори няма да коментирам. Друго обаче е интересното. На база на какво полицията е решила да му направи обиск? А той съгласил ли се е?
2
8
 
66
 
! Отговори
Курти преди 7 години
Извод: Производството и търговията с канабиса трябва да се узакони. Цените ще паднат, чужденци ще дойдат, имотният пазар вярно ще се оживи.............а милиционерите ще страдат, защото са истинските дилъри и сводници.
1
12
 
23
 
! Отговори
Индийски полицай преди 7 години
Бетер наркоман! Туй полицията да не тие разграден двор като бьлгарската граница бе Амджьклама таквас!