Облаци и слаб сняг днес, облечете се топло

Максималните температури ще са между минус 3 и 2 градуса
1
Облаци и слаб сняг днес, облечете се топло
Снимка: архив, БулФото

Днес ще преобладава облачно време. Ще продължи да духа до умерен североизточен вятър и с него понижението на температурите ще продължи.

На места в Северна и Източна България ще превалява слаб сняг. Минималните температури в повечето места ще са между минус 5 и 0 градуса. Максималните температури ще са предимно между минус 3 и 2 градуса, по-високи - в Югозападна България, където облачността временно ще се разкъса и намалее, според прогнозата на НИМХ-БАН.

По Черноморието ще бъде предимно облачно, но ще се задържи почти без валежи. Само в крайните южни райони е възможно да превали. Ще духа умерен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат предимно между 2 и 5 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала, а температурата на морската вода ще бъде 4 - 5 градуса.

Над планините облачността ще е значителна и на много места ще превалява слаб сняг. Ще духа умерен до силен вятър от изток-югоизток. Максималната температура на височина 1200 м ще е около минус 2 градуса, на 2000 м - около минус 7 градуса.

През почивните дни със североизточен, в източните райони - северен вятър, понижението на температурите ще продължи. На отделни места, главно в Северна и Източна България, ще превалява съвсем слаб сняг. По-съществени разкъсвания и намаления на облачността ще има през втория ден над Южна България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
4
 
! Отговори
Баба Кута преди 7 години
Те от ЧЕЗ,ЧЕЗ от нас...Какво да се прави?Важното е да има прецеакани.Така направи и Хайдуккстовата Хвърковата чета:Ние скачаххе като телета и мучахме"кой не скача...",а те в това време окрадоха и продадоха държавата ни.