Екшън: Трима натискат жена в кола, спасила се със спрей

Потърпевшата се прибирала пеша от Вършец към Враца
Обновена: 16 фев 2017 10:50 | 16 фев 2017 10:50, Веселина Йорданова
19
Екшън: Трима натискат жена в кола, спасила се със спрей
Снимка: Impact Press Group, архив

27-годишна жена от град Враца е била отвлечена от непознати на пътя между градовете Вършец и Враца. Това съобщиха от ОД на МВР - Монтана.

Сигнала потърпевшата подала на спешния телефон, а след това той е предаден на дежурен автопатрул в 04,26 часа вчера.

Дежурните служители на управлението във Вършец са установили жената да се движи пеша в района на разклона за лозята под Вършец. Тя е заявила, че е била на гости във Вършец при свой приятел. Около 02,00 часа решила да си ходи, като тръгнала пеша за Враца.

Малко след края на Вършец е пресрещната от автомобил с неустановена марка и модел, винен на цвят. Според думите й, била насила качена в автомобила от мъж, а в колата имало още двама мъже. Карали я да пие алкохол и била заплашвана с нож да се съгласи на интимни отношения.

Жената използвала спрямо непознатите лютив спрей, който носела със себе си, при което била изхвърлена от автомобила. След известно време тя подала сигнал на спешния телефон.

За случая е уведомен прокурор при Окръжна прокуратура - Монтана. По случая е образувана преписка.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: ВрацаВършецотвличане
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
1
 
! Отговори
проф. Ан преди 7 години
Искали са на аванта или не им е издала касов бон. А може след като са светнали лампата, да са искали рекламация и тя е извадила спрея!
12
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДО 10 КИЛОМЕТРА РАЗБИРАМ АМА ТУК МАЙ ГОВОРИМ ЗА МНОГО ПОВЕЧЕ!!!АЗ СЕ ОПИТАХ ДА НАПРАВЯ НЕЩО ПОДОБНО ОТ ПЕРНИК ДА СТИГНА ДО СЕЛО ЛЮЛИН И ТО ПО ГЛАВНИЯ ПЪТ КЪДЕТО МИНАВА РЕЙСА!!! РЕЗУЛТАТА БЕШЕ , ЧЕ ПО ЕДНО ВРЕМЕ ПОЧНА ДА МЕ ЛАЕ ЕДНА ГЛУТНИЦА ОТ НЯКОЛКО КУЧЕТА И ЕДВАМ СЕ ОТЪРВАХ!!!!ПО-ДОБРЕ НА СТОП КАЗВАМ ВИ! ОПАСНА РАБОТА Е ТОВА ДА СЕ ВЪРВИ ПРЕЗ ДЕНЯ ПО ШОСЕТО ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ПРЕЗ НОЩА!
11
5
 
41
 
! Отговори
многознаещ преди 7 години
За наивните: жената си е труженичка. Тия тримата се пробвали без пари, ама срещнали отпор. Та това е, не виждам защо това трябва да е новина !
10
1
 
15
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 7 години
До НансиВършец-Видин е на 130км
9
3
 
45
 
! Отговори
Видол преди 7 години
Някой от вас публикувалите това нещо има ли някаква представа от география - да не питам поне един път минал ли е по този маршрут Вършец - Враца . Трябва да си абсолютно откачен за да тръгнеш нощем колкото и смел да се мислиш през гориста местност минавайки само през едно село останалото е шосе от третокласен път - по край река - през не малък мост - мисля че фантазията на авторите е повече от умствения им багаж
8
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Da ne sa bili polizai 25139
7
4
 
40
 
! Отговори
Нанси преди 7 години
Абе аре не ни занимавайте с премеждията на разни труженички. Вършец-Видин е над 30 км разстоянието. Коя нормална жена ще тръгне по нощите пеша по него, или пък кой нормален мъж ще я пусне???
6
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всяка жрица носи спрей. Била е на работа до 2 часа и си е тръгнала. Кой нормален мъж остава сама приятелка да си тръгне посред нощите без да я изпрати?
5
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До РистоБай Ристо, я го гледах на картата - тава са тирасе и три километра баце, както и да го глердаш. Синджира си иде, козата я нема!
4
14
 
40
 
! Отговори
Nezabravka преди 7 години
Никоя нормална жена няма да тръгне пеша от едно населено място до друго посред нощ, независимо дали е през зимата и през лятото. Така че, тя си го е търсела.
3
4
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо не я разследват за проституция коя жена ще тръгне посред нощ сама от село към града и то подготвена със спрей за защита нещо плащането не било достатъчно
2
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пеша от Вършец до Враца посред зима? Тази дама не си поплюва. Добре, че се е отървала.
1
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не, не са мигани, извънземни са.