Убеждават Сидеров да се яви на вота, той се дърпа

"Обединени патриоти" представиха част от водачите на листи
17 фев 2017 16:10,
16
Убеждават Сидеров да се яви на вота, той се дърпа
Снимка: архив, Булфото

"Обединени патриоти" представиха част от водачите на листи за парламентарните избори. Валери Симеонов ще води листата на коалицията в Бургас и в 23 МИР София, Красимир Каракачанов - в Плевен, а Волен Сидеров - в 25 МИР София, съобщиха лидерите на партиите от коалицията.  

Председателят на "Атака" Волен Сидеров каза, че все още обмисля дали да се яви на изборите. "Не се шегувам, имах такива колебания", уточни той.

"В разговор с колегите имаше настояване да не се отказвам в момента, защото може би ще се отрази зле на самото гласуване на последователите на "Атака", добави Сидеров.

Относно лидерската битка в 25 МИР София той коментира, че ще бъде голямо предизвикателство. Сидеров изрази надежда това да бъде територия на политическа битка, а не на размяна на квалификации, обвинения и махленски нападки.

Една част от досегашните депутати отново са водачи в районите, от които са били избрани, обясни председателят на ВМРО Красимир Каракачанов. Например, Валентин Касабов е начело на листата във Варна, Славчо Атанасов - в Пловдив град, Станислав Станилов - в Пазарджик.

"Трите партии са равни в коалицията и имат равни позиции в листите", коментира той.

В някои от районите предстои областните структури да гласуват водачите, каза лидерът на ВМРО. Той посочи, че "Обединените патриоти" ще се борят да бъдат първа или втора политическа сила.

"Ще докажем, че се борим не за третото място, което всички ни дават, а за едно от първите две", заяви Каракачанов.

"Залагаме на хората в листите и на активна предизборна кампания, ще покажем, че има алтернатива", добави той.

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов пък обяви, че след изборите са отворени за разговори с всички, по думите му, "български" партии и изключи каквото и да било сътрудничество с ДПС и ДОСТ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Ханонимен преди 7 години
Не мога да повярвам че тази политическа развалина все още има смелостта да си показва шизофреничната мутра .. че и да ПРЕТЕНДИРА за власт... Божее. тоя народ съвсем изглупя.. като се замисля че има и хора които гласуват за него отново и отново... няма отправия с такова 'общество' от дойни кравички и наивници ...!... !
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е този направо разбива! голем! Голем Голем ***!!!!!!!!!!!!!!
7
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия пък къде се пъхат все плюят против ЕС, а се явават подпори на всчки евроатлантици, смешно явно шорош ги е обладал
6
4
 
11
 
! Отговори
шкембе войвода преди 7 години
Илия Павлов е човекът, който реализира връзката между Ахмед Доган и бъдещия националистически лидер Волен Сидеров. Връзката между Доган и Зъбчето, както наричаха Илия Павлов, е осъществена от Луканов още през първите години на прехода, а фигурата на Волен Сидеров се появява сред мултаците малко по-късно на една водена от него пресконференция на групировката, по време на която той стои непосредствено до Илия Павлов. Връзката помежду им е надеждна по това време Сидеров вече е и стипендиант на Мултигруп. За тази връзка свидетелства не друг, а Вежди Рашидов, много близък тогава до Илия Павлов и пр
5
5
 
9
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 7 години
Да поздравим Волен, Чуколов , Балевски и д-р Москов с любимата им песен от група Nazareth !https://youtube/watch?v=kxznIvtq-uk
4
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И ЗА КОИ ДА ГЛАСУВАМ НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕ? ЗА ДЕЦАТА НА КОМУНИСТИТЕ ЛИ? ЗА МУТРИТЕ ЛИ? ИЛИ ЗА СЕЛЯНЖЪРИТЕ? НЕ! НЯМАМ ИЗБОР! А СЛЕД КАТО НЯМАМ ИЗБОР НЯМА ДА ГЛАСУВАМ. ВЕЧЕ 27 Г. ЧАКАМ ДА СЕ ПОЯВЯТ ХОРА ЗА КОИТО ДА ГЛАСУВАМ НО ТАКА И НЕ СЕ ПОЯВАВАТ. ЕДНИ МЕ УСПИВАТ ДРУГИ МЕ ПОВИВАТ А ТРЕТИ ПРЕЗ ГЛАВА МЕ ЗАВИВАТ.- ЕВАХ ВИ МАМАТА У ШИЗОФРЕНИИТЕ. АЗ ДА НЕ СЪМ ПРАВЕН У ДУ.*** БЕ СЕЛЯНЖЪРИ? ДА ВИ ДАМ МИЛИОНИ СУБСИДИИ В РЪЦЕТЕ А АЗ ДА СЕ ЧУДЯ КАК ДА СИ КУПЯ ХЛЯБ? НЕ! ЕВЕТЕ СИ МАМАТА ***!
3
10
 
25
 
! Отговори
Бай Иван преди 7 години
Отдавна го бях отписал "ЗЛАТНИЯТ" пръст, ама той много хитър излезе.ПС: Който мисли да гласува за патриотите в 25 МИР да си спомни за златният пръст.
2
11
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бялото джужде скача само ако му се плати. От Пасольството спряха рублите и той съответно се кротна.
1
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кротна се нещо Сидеров откакто яде плесници май, а може би щот е татко и е под чехъл?