За едни грейнали очички! Коко става на 3, битката му продължава

Вижте как може да му помогнем, за да изпълни мечтата си
24 фев 2017 11:07, Красимир Ангелов
5
За едни грейнали очички! Коко става на 3, битката му продължава

На днешния ден малкият Калоян Казаков, за чиято битка ви разказахме няколко пъти, става на 3.

Момченцето страда от заболяване от аутистичния спектър, а родителите му събираха пари за процедури с хипербарна оксигенация. Благодарение на процедурите в последната близо половин година има напредък в състоянието на Коко.

Още по темата

Днес е един от малкото празнични дни за семейството в последно време. Но и пореден ден, изпълнен с притеснение за съдбата на Коко.

Започнали сме още две нови терапии - електростимулация и звукостимулация, които му се отразяват много добре. Коки си подобрява развитието, има думички които използва точно по предназначение, сподели пред Dnes.bg неговата майка Наталия Стефанова. И споделя мечтата на Коко и семейството му в днешния ден – да се съберат достатъчно средства, за да продължи лечението на момченцето.

По предварителна сметка, за всички процедури за година ще е необходима сумата от 20 000 лева, с която семейството не разполага. Към момента в сметката му са постъпили 2481 лева от дарения, които ще свършат съвсем скоро след поредните процедури.

Семейството е от Шумен, а за терапията на Коко често се налага пътуване до Варна. Това е свързано с още разходи за транспорт.

Коко има и хранителни непоносимости към млечни продукти, глутен, лактоза, яйца и ядки. Затова и днешния празничен ден няма да посрещне с торта. Детето е на строга диета и хранителни добавки, които още повече утежняват финансово бюджета на семейството и са много голям разход за родителите. Момченцето има и още две братчета - Александър и Николай.

Майката на момченцето Наталия Стефанова благодари искрено на всички, помогнали на Коко до момента и отново отправя апел за помощ.

Всеки, който желае и може да помогне на семейството, може да го направи на Дарителска сметка на Калоян Пейчев Казаков:

ПроКредит Банк BIC PRCBBGSF BG89PRCB92301049318117
PayPal: Help_koko@abv.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: лечениеКалоян Казаков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това с смс-а е монета с две страни. От една страна така наистина е по-лесно, от друга 20% от дарената сума отива за държавата. В крайна сметка какво прави държавата за детето, че да й даваме пари?
2
4
 
36
 
! Отговори
Сл. Славов преди 7 години
Създайте дарителска сметка с SMS. Практиката показва, че не всеки може да помогне с банков превод, но 1 един лев за SMS всеки може да отдели.
1
1
 
42
 
! Отговори
mda преди 7 години
Барокамерите са стандартно нещо при декомпресионни проблеми за водолазите... на няколко пъти чувам че помагат на деца с такива проблеми. Устроиството им не е толкова сложно доколкото разбирам и наистина не ми е понятно защо просто не се построят повече такива дори по "навътре на сушата"