19-годишна загина на място в ПТП на "Тракия"

Друто момиче е с опасност за живота след инцидента
Обновена: 25 фев 2017 16:45 | 25 фев 2017 16:45, Веселина Йорданова
39
19-годишна загина на място в ПТП на "Тракия"
Снимка: архив, БулФото

19-годишно момиче загина на място, а друго на същата възраст е в болница с опасност за живота след пътнотранспортно произшествие.

Тежкият инцидент е станал на автомагистрала "Тракия" на 200 км в посока Бургас, съобщи БНР.

Произшествието е станало след 17 часа снощи, след като лек автомобил, в който са пътували три 19-годишни момичета, се удря в мантинелата на разделителния остров на магистралата и се преобръща.
 
В резултат пътуващото на предната дясна седалка момиче починало на място, а друго е настанено с множество травми, контузия на белия дроб и черепно-мозъчна травма в болницата в Стара Загора.
 
Има опасност за живота му. Третото момиче, което е шофирало, е с фрактури на няколко ребра и контузия на белия дроб, като също е настанено в Университетската болница в Стара Загора. 
 
Тестът за алкохол не е показал положителен резултат. По случая е образувано досъдебно производство. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още по темата: загинал при катастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До MaйMyнaтaИ на майка си ли викаш така?
31
0
 
2
 
! Отговори
№ 20 преди 7 години
До СВИДЕТЕЛБронята е изхвърчала заради друсането и подскачането по 5 сантиметровите неравности.
30
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
беше приятелка на сина ми..не можах да повярвам....от деца са израснали заедно..да по4ива в мир
29
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само дървени философи тука ей. От къде знаете какво се е случило и дали шофьора има вина. Факт е и че по магистралите нито асфалта е асфалт, нито мантинелите са мантинели. А и има достатъчно много *** по пътищата, които създават предпоставки за ПТП-та. Лично мене преди няколко месеца един такъв ме засече докато го изпреварвам и за да го отърва натиснах спирачки и се озовах в гората, а нашия герой дори не спря да види какво е направил. А после полицая ме пита дали съм записал номера му...WTF
28
0
 
6
 
! Отговори
СВИДЕТЕЛ преди 7 години
Абе хора не пишете като не знаете , колата пред нея беше причината за инцидента, от нея излетя част от бронята и връхлетя на момичето.
27
3
 
6
 
! Отговори
справедлив преди 7 години
До 26! Тиквар с тиквар! *** е баща ти ,Боку Рапоня. Той резна лентата и тогава бойкостралата завършваше с ...кръгово!Може би защото всички тиквари сте все кръгли нули.Маса народ загина на това място.Интересното тикварско решение беше ,че в кръговото се влизаше без предимство.Бегай към Банкя ,мишок.
26
0
 
9
 
! Отговори
Teo преди 7 години
Притъпени са няколко неща - инстинктът за самосъхранение, психическия самоконтрол и часовете в училище по физика. Притъпени са от програмки тип би ти ви лейди или ей - виж жорко как ми е лайкнал снимката във фейса, където непринудено си дръпнах бикините. Мъже, хващайте момичетата преди да предприемат глупости - трябва да стават майки. Еволюцията не е толкова напред, разберете - една бъдеща майка си е заминала, а две берат души. А и ВИЕ - умната, не се правете на "мъже", че сме по-опасни!
25
0
 
4
 
! Отговори
Противоречиш си преди 7 години
До25 от 21. След като "не е въпроса каква кола караш в крайна сметка", тогава какво значение има дали "пикли на по 25-30 години карат с кочините си за по 5 бона"?
24
0
 
15
 
! Отговори
от мен преди 7 години
МЛАДИ и неопитни не се правете на пилоти от Формула 1 ,това е жестоко,млади, жизнени деца да загиват по такъв начин ,не пътищата са виновни, като няма възможност ,караитъе внимателно и наи вече бавно,не мислете че с няколко минути и час ще се промени нещо ,по добре да стигнете със закаснение отколкото никога да не стигнете до определената цел, бавно бързаи за да стигнеш навреме пословица от времето
23
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
21 от 24 и не е въпроса каква кола караш в крайна сметка, а какви са ти възможностите и най-важното: Дали си даваш сметка за своите възможности и тези на автомобила.
22
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
21, Братко, не мога да си позволя да летя с 160 по Тракия всеки ден с бус. превозвам стока с Пежо Боксер 2014 та година TDI 3 кубика 180 коня. Тази "***" струва 35 000 евро.
21
13
 
24
 
! Отговори
справедлив преди 7 години
Но 200километър ,което значи на 11км преди отбивката за Ст.Загора.В този участък бойкостралата е като третокласен път.Всички карат в лавата лента , защото дясната е нагъната като черен път.При 100км/ч колата подскача и е възможно да "изправиш" някой завой.Къде е АПИ?Кой прибра парите за асфалта?
20
6
 
21
 
! Отговори
Жена преди 7 години
Голяма загуба! 1 момиче си замина и още две берат душа. Имаме нужда от всяко момиче и момче, губим се като народ. Момичета, женете се рано и раждайте деца, карането на кола по магистрала оставете на татковците,когато може. Да се запазим като нация! Да държим на всяко българско момче/момиче, да дирим сметка за всеки загубен наш живот.Време е да се обединим.
19
4
 
11
 
! Отговори
До 16 преди 7 години
И аз гледам, че има много пикли и пикльовци,без значение на възрастта, дето карат и изпреварват със 160км/ч и отгоре.... Твоята *** за 6 бона ли е?
18
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Четвъртък минах от там, това е между Пловдив и Чирпан, асфалтът е на вълни,автобусът подскачаше, който некадърник е извършил този кърпеж е за прокуратурата.
17
1
 
15
 
! Отговори
До 18 преди 7 години
*** ли си или се правиш? Не е въпросът за заслепяване, а за агресивност и нахалитет на тези дето летят с по над 160км/ч и се мислят за богопомазани на пътя.
16
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
17, какви фариве в 17 часа на 24 януари ще те заслепят бе, тъ.панар? Слънцето е на 2 метра над хоризонта още
15
2
 
21
 
! Отговори
Бъдете толерантни преди 7 години
Дали някой *** от тия присветващите с фаровете не ги е застигнал? Дали младата шофьорка не е била притеснена от някой комплексар? Жалко за момичето...
14
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей, всяка седмица пътувам от Бургас до София по работа. Мога да ви кажа че мнооооого пикли на по 25-30 години карат с кочините си за по 5 бона със 140-150 километра в час неосузнавайки какво може да се случи при някаква ситуация. Държат здраво кормилото като ги изпреварвам при 160 сякаш са се вкопчили за последната капка живот. Тооолкова много пикли и пикльовци по пътя всеки ден.
13
6
 
5
 
! Отговори
Baba my преди 7 години
Kruvna proba za droga 100 pro polojitelna