Нека да е лято! Чакат успешен сезон по Черноморието ни

Все по-голям интерес - от туристи от Германия, Русия, Холандия
Обновена: 27 фев 2017 18:24 | 27 фев 2017 18:23,
19
Нека да е лято! Чакат успешен сезон по Черноморието ни
Снимка: архив Булфото

Всички предпоставки за успешен летен сезон са налични, смята министърът на туризма Стела Балтова. Това обяви тя на първото за годината заседание на Националния съвет за туризъм, проведено в Бургас. По думите й успешната рекламна кампания все по-категорично налага положителния имидж на страната ни.

България става все по-търсена дестинация, за което говори ръстът на ранните записвания. Все по-голям интерес към страната ни се очаква от Германия, Русия, Холандия, Франция, Чехия, Словакия и Швеция.

Това дава надежди за още по-успешно лято, което да надхвърли рекордните резултати от миналия сезон, прогнозира министърът.

Съвместно с останалите институции, Министерството на туризма предприема необходимите мерки за осигуряване на своевременно медицинското обслужване на туристите и лоялна конкуренция в предлагането на тези услуги.

По отношение на приходите от наеми на плажове за 2017 година, до момента са събрани над 5,8 милиона лева, предаде "24 часа".

Ще бъде въведена и Единна система за туристическа информация и Система регистър за настаняване. Обявена е обществена поръчка за нея.

Тя ще позволи в реално време да се свържат регистрите на хотелите с министерството, МВР, НАП и общините. Данните няма да са публични и достъп до тях ще имат определените от закона институции. Промяната ще изсветли сектора, смята министър Балтова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То хубаво ама храната ни е *** казвам го от личен опит по много хотели вкл и петвездни .Освен храната се оказва че и спа зоната е *** жалко за мин.басейни които имаме защото ако не те изсмуче нещо то може би другия път някой ще изгори в сауната или пък няма да може да си отвори вратата със счупената дръжка която се случи на мен в парната баня в петзедния хотел
13
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Черноморието ни е по-голямо от Слънчев бряг и Созопол. Разширете си хоризонта и може да намерите хубави места, девствени, без строежи, без купища хора и с кристално чиста вода!
12
0
 
3
 
! Отговори
Men преди 7 години
Аз на разстройство морието не стъпвам, каквото ще да казват. Всеки е свободен да си избира дали да се къпе във фекалии или не.
11
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Черноморието ни", ли?
10
2
 
9
 
! Отговори
Тито преди 7 години
Още по-евтин алкохол и ще съберем всички *** на Европа.
9
2
 
11
 
! Отговори
Юлето преди 7 години
Няма да стъпя на нашето черноморие .пълно е с селтааци и мурхавелки няма къде да стъпиш а камоли да почиваш само таксиметарджии
8
2
 
8
 
! Отговори
кики преди 7 години
ха ха ужас неискам и да чуя за нашето черноморие до плажа си изкарали канализацията ужас НИКОГА.
7
12
 
8
 
! Отговори
Джони Кеш преди 7 години
Аз хода само У нас и думкам яко руски пичета , а вие хранете челмите и малакитата прости Андрешковци.
6
2
 
11
 
! Отговори
petq преди 7 години
еееее от години ходим и ние само извън българското черноморие .сега ли се усетихте .естественно че като пари излиза еднакво те по нашето моренце са надули цените все едно почиваш в мармарис :)
5
5
 
16
 
! Отговори
нашето море никогаа преди 7 години
2 -ра година ходим на море с жената и децата единият път в гърция единият път в турция и като разход за 6 нощувки ми излиза с 100 или максимум 200 лв по скъпо от колкото на бг черноморието за целият престой . но пък за сметка на тези 100 или 200 лв разликата е от земята до небето и като обслужване и като чистота и като храна и като цивилизация ..присто няма място за сравнения . повече на нашето море децата няма да си заведа никога . водата *** храната стара . само парите си даваме за какво??
4
2
 
15
 
! Отговори
Димитър преди 7 години
Пожелавам им успешен сезон, но без моето семейство.
3
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
аз знам какво ще ми се стовари вече порверих цена за пет онщувки за двама с дете на 4 г.1100+ лева , сори ама се уляха с тези цени, нашите плажове това лято ще се пукат по шевовете от чужденци а турция и гърция ще са полупразни ами .. супер ! акто ще давам такива пари отивам там на спокойствие
2
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какъв човек трябва да си за да се навреш в показаната на снимката претъпкана *** и да наречеш това почивка.
1
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой го чака не знам, но много българи не го чакат защото знаят какво ще им се стовари.