Шофьор заспа и предизвика тежък сблъсък край Пловдив

Двама души са сериозно ранени при тежката катастрофа
18 мар 2017 20:29,
6
Шофьор заспа и предизвика тежък сблъсък край Пловдив
Снимка: Dnes.bg

Тежка катастрофа заради заспал шофьор край Пловдив рани сериозно двама души и затвори за часове движението между Калековец и Стряма.

Инцидентът е станал, след като единият от водачите се е унесъл зад волана. За секунди той загубил контрол над автомобила на прав участък и навлязъл платното за насрещно движение.

Там ударил друг автомобил, а след това челно се блъснал в трета кола.

На място са пристигнали линейки, които са откарали водачите на двете ударили се челно коли в болница в тежко състояние.

Въздушните възглавници на двата автомобила са отворени. Участъкът беше затворен за часове, а движението се отбиваше през обходен маршрут.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
18
 
! Отговори
/./ преди 7 години
Не е срамно да отбиеш в страни и хората да те виждат да спиш в колата, срамно е да се правиш на мъж, да се удариш в друга кола и да не дава Господ да убиеш други хора...
2
0
 
18
 
! Отговори
/./ преди 7 години
Трябва да знаеш кога да спреш. Не може да си недоспал и да продължаваш да караш. Мозъка ти не работи правилно когато е уморен, все си мислиш "Още малко, още малко, мога да карам още..." но всъщност направо заспиваш, унасяш се и не знаеш какво правиш. Веднъж ми се е случвало, добре че не се ударих в друго МПС а излязох вдясно от пътя. Събудих се от камъчките които удряха по купето. От тогава - доспи ли ми се, спирам на някоя отбивка или паркинг и докато не си почина добре, не тръгвам на път.
1
33
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, кой се интересува, то това е извън България. Развитата България в днешно време се простира от Вакарел до Костинброд и от Нови Искър до Владая.