Виноград на протест заради път от времето на Тато

Жителите алармират, че трошат колите си по пътя за Стражица
20 мар 2017 12:07,
9

Жители на стражишкото село Виноград излизат на протест. Причината е, че единственият път, който свързва хората с общинския център Стражица, е в окаяно състояние. Хората не помнят откога не е правен ремонт и ежедневно трошат автомобилите си, за да се придвижат до работа и училище. 

Според местните основна причина за трагичното състояние на пътя са тежкотоварните камиони, които ежедневно минават въпреки забраната.

"Всеки ден по пет-шест пъти извън селото излизам. Минават камиони по 50 тона натоварени, как да устиска този път от на Тодор Живков времето!", пита риторично Асен Маринов от Виноград пред Bulgaria ON AIR.

Преди време хората дори се опитали сами да закърпят критичната отсечката, но резултатът бил само временен. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те парите от винетките отиват за табелките. У Софето общината плаща за табелка за спирка на градският транспорт по 5 000. Представям си по колко излизат табелките за винетките щото трябва и доста да се пътува за да се поставят.
7
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То ако е само този път в окаяно състояние щеше да е добре. Пътувам с бус по цялата територия на страната и виждам страшни картинки по ужасни от филмите на Хичкок. Между градски и междуселски пътища осеяни с кратери но иначе са поставени чисто нови знаци за ВИНЕТКИ. Не е важно какъв е пътя важното е да си купите за 100 лв. винетка и да си окрасите челното стъкло на автомобила. По тези пътища строших носач спуках гума и строших амортисьор И всичко това си е за моя сметка никой не поема отговорност
6
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А, нали народа асфалт не яде. Какво ревете сега...................
5
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами Баш Майстора за втори път си подава оставката и обекта стой недостроен.Да го изберат за трети път и с цената на Новите винетки от лъжливата му звеноводка може и да ги асвалтират
4
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ами кажете на кмета,да викне един катаджия,да взема от ТИР по 1 000 лв. и бързо ще съберете за нов път.те полицаите не са само за това,да пазят белите автобуси пред парламента.
3
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
и без това по селата си реват за времената на тато,да си направят една безплатна бригада и да си построят нов хаинбоаз.
2
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Плочкаря моята слезе на разходка ти се загуби де си на кафе бре
1
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ние строим, правиме пътища, магистрали.