Две леки коли изгоряха при пожари в Бургас

От полицията разследват причините за огъня
23 мар 2017 11:02, Красимир Ангелов
1
Две леки коли изгоряха при пожари в Бургас
Снимка: Булфото

Два леки автомобила изгоряха в рамките на 24 часа в Бургаско, съобщават от Областната дирекция на МВР.

При първия случай лека кола е изгоряла при пожар в района на село Черни връх. Около 2.20 часа на 22 март, в Четвърто Районно управление – Бургас, е получено съобщение за горящ лек автомобил "Рено Меган", с бургаска регистрация, ползван от 32-годишен мъж от село Черни връх.

Автомобилът е бил паркиран в района до язовира край село Черни връх. От инцидента автомобила е напълно обгорял, като е открит вдигнат на крик и без акумулаторна батерия.

Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване от служители на Четвърто Районно управление – Бургас.

Тази нощ пък е изгорял лек автомобил при пожар в к-с "Меден рудник". Около 02.00 часа, в Четвърто Районно управление - Бургас е получено съобщение за пожар в лек автомобил, собственост на 26-годишен бургазлия, паркиран пред вх. 1 на бл. 43 в к-с "Меден рудник".

Огънят е потушен от един противопожарен автомобил и петима огнеборци. От инцидента автомобила изгорял напълно.

Причините за пожара, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване от служители на Четвърто Районно управление – Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: бургаспожар
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Обяснение преди 7 години
Шефовете на автокъщи са само комунисти (червени мутри,бивши активисти,изпечени в лъжата дихатели и пр.),а те станаха прекалено много и вече няма хляб за всички.