Времето още по-топло, градусите стигат до 25 утре

Слънчево ще е по морето и над планините
Обновена: 24 мар 2017 08:00 | 23 мар 2017 22:45, Анисия Иванова
1
Времето още по-топло, градусите стигат до 25 утре
Архив: Булфото

През нощта над страната времето ще бъде ясно и почти тихо. Минималните температури ще бъдат между 2 до 7 градуса. Утре ще бъде предимно слънчево с разкъсана висока облачност. В сутрешните часове на отделни места в равнините ще има намалена видимост. Ще духа слаб вятър, предимно от запад-северозапад.

Според прогнозата на НИМХ максималните температури ще са между 20 и 25 градуса, по-ниски по Черноморието. Атмосферното налягане е и ще се задържи близко до средното за март.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево, в сутрешните часове на отделни места с намалена видимост. Ще духа слаб вятър от юг-югоизток. Максималните температури на въздуха ще са 11-14 градуса. Температурата на морската вода е 7-8 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще бъде предимно слънчево с разкъсана висока облачност. Ще духа слаб северен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 14 градуса, на 2000 метра - около 7 градуса.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: НИМХпрогнозавреме
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Запасен преди 7 години
Четвърти ден среднодневните температури са над 13 градуса, а парното бичи ли бичи и прави пари за Топлофикация! Досега трябваше да е спряно! Кога ше ги вдигнем на балон тия изедници?!