Да не забравяме благата дума, зове Герджиков от Рупите

Премиерът посети къщата на Ванга, никога не бил имал това щастие
25 мар 2017 17:13,
17
Да не забравяме благата дума, зове Герджиков от Рупите
Снимка: БТА

"Хората да не забравят благата дума, благата дума железни врата отваря". Това пожела служебният премиер Огнян Герджиков днес по повод големия християнски празник Благовещение. 

Герджиков посети черквата "Света Петка Българска" в комплекса "Ванга", м. Рупите и присъства на освещаването на нова ритуална зала в съседство с храма, построен приживе от петричката пророчица, предава БТА. 

"Наистина е свято това място и съм много щастлив да бъда тук днес, на този хубав ден", каза през журналисти служебният министър-председател. 

Той сподели, че за първи път влиза в къщичката, където баба Ванга е живяла и приемала нуждаещи се от подкрепата й хора, и че това е вълнуващо за него. 

"Баща ми е бил при нея, но аз лично никога не съм имал това щастие", каза той. 

По думите на Герджиков тук се усеща особена сила и енергия и мястото наистина е вълшебно и свято. 

"Много искам да изкажа моя възторг към тези, които стопанисват този комплекс, защото прекрасно се стопанисва и това е най-хубавото", заяви служебният премиер.

На тържественото освещаване на новата ритуална зала, която от днес е действаща част от храмовия комплекс, заедно със служебния премиер, присъстваха много хора и представители на фондация "Ванга", която се грижи за черквата и целия храмов комплекс със сградите и парка около него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.