Почина 34-годишен затворник в Бургас

Причините за смъртта на Горан Горанов се изясняват
25 мар 2017 13:06, Петя Славова
41
Почина 34-годишен затворник в Бургас
Снимка: архив, Булфото

Един от най-популярните обитатели на бургаския затвор Горан Горанов е открит мъртъв в килията си тази сутрин. В момента на място е пристигнала оперативно-следствена група, потвърди началникът на затвора Бранимир Мангъров.

Причината за смъртта на Горан все още не са ясни, но най-вероятно става дума за инфаркт, съобщава "24 часа". От дълго време той е бил в единична килия, а според Мангъров не може да става дума за вмешателство отвън.

34-годишният Горан бе наркозависим, често изпадаше в кризи, а негови близки настояваха той да се лекува в спецаилизирано заведение.

Преди да го пратят зад решетките Горан Горанов често попадаше в полезрението на полицията. Разследван бе за въоръжен грабеж, за побой, за хулиганство. Последно името му нашумя след скандал и нападение над свещеник в католическа църква в Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
0
 
! Отговори
постъпват и други преди 7 години
тази мръсни убиици са избили над 60 000 важни българи до момента.освен хапчета за инсулт и инфаркт правят нагли набеждавния за педофилия с цел вкарване в затвори на неудобни..
17
0
 
0
 
! Отговори
първи данни преди 7 години
UBit e ot grupa за мръсни поръчки в МВР командвани от турски терористи готвещи кървави убииства на милиони в Турция и балкански страни
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наркозависимите умират млади от инфаркт. Не е нужно да предозират.Ама то си е техен избор в повечето случаи.
15
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
според мен - свръхдоза,но ще бъде писано инфаркт за да се избегнат неприятности
14
4
 
4
 
! Отговори
Готина мацка преди 7 години
Тоя не беше стока, обаче косматите, потните и смрадливите на чеснов лук надзиратели са го "самоубили". Имаха да си връщат за техен пребит колега от Горан.
13
2
 
9
 
! Отговори
/./ преди 7 години
Аз нищо хубаво не прочетох за него в статията, та въпроса ми е - защо пишете за него изобщо. Да мре там и толкова. Пукнал - супер. Един мишок който се е правел на гангстер по малко. Хм, голяма работа, кво толкова има да се пише за него. Да мре там в коша и толкова. Хич ми не дреме за тоя
12
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Gorkia bog da go prosti infarkt. Ot kakvo ??? Mesto da go lekuvat kakto v eu darjavi te go nabutali v sarvora ot tirmis stres se polu4ava infarkt
11
4
 
2
 
! Отговори
TANGRA преди 7 години
abe smotaniaci da ste cyvali za pochinal ili dobro ili nishto. narkozavisim e bil , narkoticite s nai strashnoto ot xeroina nikoi ne moge da te spasi i takiva xora ne triabva da legat v zatvora. da napravil e prestuplenia. da go pratiait v klinika puk posle go xvurlete da legi v zatvora
10
16
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С тая разлика, че Жан никой и нищо не е ограбил. Ограбиха тези около него, но не и той.... Такъв номер му спретнаха, че даже и не можа да се усети какво стана... А стана от неговите, за да може да крадат необезпокоявано след това, което и направиха 20години..... Тъй че Жан Виденов не е крадец - той е последния честен премиер на България, вярвал в романтиката и че нещата ще се оправят.... Всички след него нито вярвали, нито са работила за това нещата да се опряват, даже напротив и за себе си.
9
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
причината е ясна надзирателите са искали да им дава пари и са го били до смърт
8
9
 
10
 
! Отговори
Сандо преди 7 години
самоубили са го
7
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бог да го прости!
6
14
 
15
 
! Отговори
До Рашо преди 7 години
Евала за коментара, малко са хората които могат да погледнат човек в очите и да разберат, че има сърце!Човека не беше цвете за тези които са пострадали от него, предимно наркопласъори, един надзирател(не случайно) и двама свещеника - сектанти!!! Малко са хората които наказват *** и ги карат да се страхуват и те в живота, а не да се чувстват недосегаеми в тази корумпирана среда!!!r.i.p.
5
2
 
29
 
! Отговори
Няма страшно преди 7 години
Имаме си още много като него.
4
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е удържал на напъна и популярността.
3
34
 
7
 
! Отговори
Бай Рашо преди 7 години
Ако човек го погледне в очите, ще види че надали всичкоза което го упрекват властите е . . . чиста монета !? Тъй като в някои отношения е бил явно неудобен за някого ,най-вероятно за компроментираната политико-икономическа система в която живеем всички ние, по-всяка вероятност някой от управата на затвора му е помогнал да отиде по-скоро в Божиите владения !
2
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Неведоми са пътищата Божий!
1
4
 
49
 
! Отговори
x преди 7 години
гледайки криминалното му досие, си го е заслужавал