Топлото време се връща, утре – до 21 градуса

В петък обаче ще бъде хладно, ще превали и дъжд
28 мар 2017 12:52,
2
Топлото време се връща, утре – до 21 градуса
Снимка: Булфото, архив

Времето през нощта ще бъде ясно, а утре - отново слънчево, почти тихо време. Минималните температури ще са между 0 и 5 градуса, максимални - предимно между 16 и 21 градуса. В София минималната ще е около 1 градус, максимална - около 17 градуса. Атмосферното налягане ще е по-високо от средното за месеца, съобщиха синоптиците от БАН.

По Черноморието времето ще бъде слънчево и почти тихо. Максималните температури ще са 15 -16 градуса. Температурата на морската вода ще е 8 - 9 градуса. Вълнението на морето ще е 1 - 2 бала.

В планините ще бъде слънчево. Ще духа умерен до силен източен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 12 градуса, на 2000 - около 4 градуса.

В четвъртък вятърът от север-северозапад ще се усили. Облачността ще се увеличи и на места ще превали. Минималните температури ще са между 5 и 10 градуса, а максималните - между 17 и 22 градуса.

В петък ще бъде по-хладно, вятърът ще се ориентира от североизток. Над по-голямата част от страната облачността ще се разкъсва и намалява, по-значителна ще се задържи над югозападните райони, където на отделни места ще превали слаб дъжд.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
4
 
! Отговори
ГЕРБ преди 7 години
Дойде ГЕРБ на власт и времето веднага се оправи, няма вече студ, няма глад, мизерия, безпътица, защото смъртната опасност в лицето на БСП беше избегната!