Граждани бранят плажа на Черноморец

Протестът е срещу събаряне на вълнолом, който го пази
Обновена: 29 мар 2017 22:19 | 29 мар 2017 22:03, Анисия Иванова
3

Втори ден наематели на плажа на къмпинг Черноморец и граждани протестират срещу решение на Строителния контрол да събори незаконен вълнолом на ивицата. Хората са категорични, че това ще унищожи пясъка на
малкия плаж и той ще изчезне. От Министерството на регионалното развитие защитиха действията на строителния контрол като напълно законни.

Малкият плаж на Черноморец осъмна с две заграждани - на Строителния контрол в Бургас и на собственици на частни терени. Така днес беше невъзможно да се стигне до плажа.Собствениците на частни земи до плажа днес не допуснаха техниката да мине през техните терени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе онейр, докога ще снимате с камери от миналия век !? Вземете кой да е по-нов модел GSM ще ви направи по-хубаво видео.Този интерлийз така и не се научихте как да го изиствате. Обикновено става с цъкане на една отметка в коя да е програма за обработка на видео!
1
6
 
4
 
! Отговори
ЕТНИЧЕСКИ ТУРЧИН преди 7 години
А кога българина сам ще си брани небето си.Защо българина позволява на пилоти които не знаят да пишат иманата си на кирилица да охраняват българското небе.КЪДЕ СА ТЕЗИ ПАТРИОТИ