Жена, метнала 50 лева на катаджии, отнесе 8 месеца условно

Пътните полицаи й съставили актове за няколко нарушения
7 апр 2017 17:00,
13
Жена, метнала 50 лева на катаджии, отнесе 8 месеца условно
Снимка: архив, Булфото

Присъда от 8 месеца условно лишаване от свобода с 3-годишен изпитателен срок и глоба от 1000 лева получи жена от село Боград, Добрич, за опит за подкуп на пътни полицаи и за управление на кола без регистрационни табели. 

Съдът призна 34-годишната жена за виновна за това, че на 11 декември м.г. в село Дончево е дала подкуп от 50 лева на двама младши инспектори от сектор "Пътна полиция", за да не й съставят актове за допуснати нарушения. 

На посочената дата подсъдимата е била засечена да управлява автомобил без регистрационни табели, като освен това, шофирала без колан и без включени светлини, информира "24 часа". 

Полицейските служители й съставили актове за извършените нарушения. Жената решила да даде подкуп, докато един от служителите й подавал актовете, като подхвърлила в скута му банкнотата с думите: "Ето, да се почерпите". Полицаите обаче не взели парите и незабавно уведомили за случилото се. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
0
 
! Отговори
Хи-хи преди 7 години
Яка инфлация ни тресе - едно време се радваха на 20 лв. Сега се мръщят на 50.
10
4
 
6
 
! Отговори
Grom преди 7 години
Колко трябва да си *** и нагъл, че хем да се качиш да караш кола без номера, хем без колан, хем и фаровете да не запалиш (тези фарове ги пестят все едно този ток идва от Марс)?!Отдалеч се вижда, че е без фарове! Другото идва с приближаването. А да метнеш 50 лева на всичкото отгоре, значи даже и не осъзнаваш какъв си гражданин и рЕдко...
9
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 1Ами няма да посмее в близките 3 години поне, защото присъдата ще стане ефективна при рецидив. А веднага да я тикнат в затвора за такова нещо, хайде да не се оливаме.
8
1
 
6
 
! Отговори
А бе преди 7 години
До АнонименТрябвало защитната и теза в съда да се гради точно върху това-че ги е мислела за ало-апаши.Ама пък другите и нарушения идват в повече,хи-хи...
7
2
 
13
 
! Отговори
Шешкънин от цирка преди 7 години
50 лв се мятаха в 2002г.а сега сме 2018г моля, Сверете си часовниците.Под 200 лв няма катаджия да си сложи главата в торбата. Може ,нотрябва да се казва Тръпко Тръпков и да му е омръзнала катаджийската професия.
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сигурно си е мислела че са ало апаши
5
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе докога да ви повтарям че вече с подкупи нестава бе селянжъри? От както пуснаха цивилни невзрачни инспектори които нарочно правят нарушения и чакат някой от тези да им каже кво проиме сега и докато казва кво проиме пагоните му падат. Много си загубиха сладката службичка и отидоха да си копат нивата и пасат офцете. Затова никога не подкупвайте полицай защото те несмеят да вземат рушвет. Защото незнаят какъв се крие под самоличноста ви!
4
3
 
12
 
! Отговори
Свидетел преди 7 години
Не беше така! Тя жената си помисли, че това са ало-измамници, които са се маскирали като полицаи. И понеже на жената и се свидеше да им мята цели хиледарки, а пък много искаше да я пишат по новините, затова им метна 50 лева.Всеки може да сбърка, в края на краищата много си приличат, нали така?
3
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Друго си е, ако ги беше дала възпитано и с усмивка.Ако, ще ги мята, като на просяци, сумата трябва да се завиши нагоре.Тъй де, те родните полицаи са хора с достойнство, за 50лв не можеш ги накара да се наведат.
2
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е това наистина е новина... случва се изключително рядко катаджии да не се "почерпят".
1
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
еВаси ... условна присъда за подкуп! Мноого респектиращо г-да съдии ... един път ченге да сигнализира за подкуп и вие давате условна присъда. Да знаете, че тая офца няма да посмее да по-петнайсти, вервайте ми