Великденски трафик: Без камиони в последния работен ден

Ограничава се движението на ТИР-овете от 16:00 до 20:00 ч. на 13 април
12 апр 2017 18:24,
2
Великденски трафик: Без камиони в последния работен ден
Снимка: Архив, Булфото

В последния работен ден преди Великденските празници се ограничава движението на тежкотоварните превозни средства над 12 тона по автомагистралите и по най-натоварените пътни направления, съобщиха от Агенцията "Пътна инфраструктура". Ограничението е от 16.00 до 20.00 часа на 13 април.

От АПИ посочват, че целта е да се повиши безопасността на движение и пропускателната способност на пътната инфраструктура и да се осигури спокойно пътуване за водачите на леки автомобили.

Ограничението е за следните участъци от републиканската пътна мрежа: автомагистралите; път I-1 Видин - Ботевград; път I-1 Благоевград - ГКПП "Кулата"; път I-4 п. в. "Коритна" - Велико Търново - Шумен; път I-5 Русе - Велико Търново; път I-8 ГКПП "Калотина" - ГКПП "Капитан Андреево"; път I-9 Дуранкулак - Варна - Бургас; път II-18 Околовръстен път София; път II-19 Симитли - Гоце Делчев; път II-86 Пловдив - Смолян; път II-99 Бургас - Царево.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
1
 
! Отговори
Хахаха преди 7 години
До GТи си наивен човек!Ако искаш да видиш що е това "лентяи социалистически", *** в БАН. Там има институти, в които се ходи на работа само във вторник следобед.Ако нямат заседание, стоят час-час и половина да се наклюкарстват и си тръгват! Твърдят, че през останалото време събират материали за "научни" изследвания и "творят" у дома си, за да не си пречат.Само че има случаи, при които някой в продължение на 20 г. отчита, че работи по монография. После се пенсионира, без да представи такава.
1
0
 
3
 
! Отговори
G преди 7 години
Лентяи социалистически, в сериозните фирми се работи до последно в четвъртък, т.е. тези хора ще тръгнат да пътуват в петък. Точно тогава ще плъзнат ТИРовете по пътищата. Българска работа... Явно мнозинството в тази държава са по разни измислени службици и по цял ден си клатят краката, та едвам изтрайват до четвъртък по обяд, за да си бият камшика.