Шест тунела се нуждаят от основен ремонт

Сред тях са тези на "Хемус", на "Тракия","Люлин"...
14
Шест тунела се нуждаят от основен ремонт

Шест тунела в страната, част от трансевропейската пътна мрежа, трябва да бъдат ремонтирани основно. Това показва проверката на Върховната административна прокуратура.

Още по темата
Проверката бе по повод тежкото произшествие в тунел "Ечемишка" на автомагистрала "Хемус“ през февруари, когато загина жена, пътуваща в автомобил.

Инспекциите бяха организирани от пътната агенция и кметовете на общини.

Сред съоръженията за основен ремонт са левите тръби на тунелите "Витиня" и "Ечемишка", тунелите "Топли дол" и "Правешки ханове" на магистрала "Хемус", тунелът "Траянови врата" на магистрала "Тракия", "Големо Бучино" на магистрала "Люлин" и осем тунела от републиканската мрежа по направленията Видин - Кулата и Русе - Маказа.

За осигуряването на средства за ремонта тези тунели бюджетът на Пътната агенция за поддържане на републиканската пътна мрежа е преструктуриран, съобщиха от АПИ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не мога да разбера Винету и Цецо Цървуланов ни проглушиха ушите, как и колко да строили, какъв шанс сме имали с тях, колко много в направено, видими резултати. Да, видими са след само една студена зима. Пълна трагедия! Крали та се съдрали. А Свинетка, тлъстата Свинетка от гепачката си купи къща в Китцбюел за 1.2 милиона евро!!!А 50 те откраднати милиона от Марица, кой ги открадна, явно пак Орешарски.Видими са резултатите, вноските по сметките на Мутрагена, Свинетка и Цървула, Мента, Влади растат
12
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тунелите на Люлинската магистрала откакто са пуснати всеки месец са в ремонт. Падат панели яко. Как не се е утрепал някой досега не знам. Друг е въпроса, че там един тунел не трябваше. Направиха "тунел" и след това насипваха за да заприлича на тунел за да усвоят парите.
11
0
 
5
 
! Отговори
тиквочага подрисоф преди 6 години
ше се теглят пак едни 4-5-6 милиарда заем за тези тунели шото сте мардзеливи седите и чекате пенсии, увеличение на заплати, михаля и тем подобни тинтири минтири. това компири, това офси, това канали за хора и други стоки, това опицвет амфетки ( опа тези двете последните е само за наши хора, деца на партизани, активни борци, истинските патриоти) а вие през просото. хващайте се за работа и за палците едновременно шото иде зимата и ше додат сметките за парното и сметките за заема за ктб и сметките за новио заем. три в едно. мислете му тогава...
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тя цялата държава готова за погребение, те с тунели се занимават.
9
0
 
8
 
! Отговори
Кольо Фичето преди 6 години
В Черна гора тунели и мостове има толкова, колкото нашите строители не могат да преброят.Нито един затворен. Нито един! Ама си ги строят сами.
8
4
 
1
 
! Отговори
Тир преди 6 години
Нали имате магистрала от Кремиковци до Бургас смотани ***!
7
0
 
14
 
! Отговори
Grom преди 6 години
На магистрала Люлин тунелът и Траянови врата на Тракия - първият и последният заедно на ремонт! ГЕРБ са построили Големо Бучино по специална състаряваща технология сигурно!
6
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЧЕ НАЛИ ПЪТНА ПОЛИЦИЯ СА ТЕЗИ КОИТО ТРЯБВА ДА СЪОБЩАВАТ И ЗА НЕРЕДНОСТИТЕ ПО ПЪТЯ . ЗАЩО ЛИ НЕ ГО ПРАВЯТ ??????
5
1
 
11
 
! Отговори
www преди 6 години
СТАНИШЕФ ВИНОВЕН...
4
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен #1хе хе , ти да видиш надлеза надежда дето го ремонтираха уж по спешност и уж много качествено :) преди 2 години . тия са за растрел по принцип. на софиянски не съм му фен , ама булеварда където го построи към люлин още си е екстра , па тия едни пътища строят дето след 2 години са за основен ремонт .
3
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичко построено или ремонтирано от ГЕРБ на Бойко Борисов, веднага се нуждае от ремонт. Всичко построено пред 1989-та, странно как все още издържа, въпреки, че ГЕРБ не го поддържат.
2
0
 
31
 
! Отговори
смЕх преди 6 години
Хайде повечето от изброените са от татово време и са устискали някак си до сега без ремонт, но този по "Люлин " от какъв зор не е ли по-правилно прокуратурата да се позанимава с него ???
1
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тунел на АМ Люлин-много скоро бре !!!!