Събарят 15 бараки в пловдивската "Арман махала"

През гетото трябва да премине нов пътен участък
26 апр 2017 15:23, Анисия Иванова
21

 

В Пловдив тази сутрин започна събарянето на 15 незаконни постройки върху общинска земя в "Арман махала". Не се стигна до конфликти. Някои от жителите на махалата от снощи премахват незаконните си къщи сами.

Други разказаха, че са спали навън през нощта, защото нямало къде да отидат. От общината обещаха, че семейства, които отговарят на определени условия, ще бъдат настанени в общински жилища. През махалата трябва да
премине нов пътен участък.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
3
 
! Отговори
Бутай преди 6 години
Бутайте всичко, а въпросите и оплакванията после ще ги разгледаме. Аз разрешавам всичко да се срине до основи и всички оплаквания ми ги пратете на мен, аз ще се погрижа.Ще се погрижа ама първо искам да видя кой колко е плащал ток, вода, данъци, осигуровки, кой и какво е работил ... бутайте не се притеснявайтеее
14
0
 
6
 
! Отговори
В момента съобщават преди 6 години
по ТV-новините, че от дълги години живеят в тези коптори и ползват електричество и вода, без да я плащат!Как така ще им опрощават тези разходи? През цялото време останалите, коректни граждани са им плащали разходите, защото дружествата монополисти разпределят загубите по нашите сметки!ПИТАМ, КОЙ ще изиска по съдебен ред да им се съберат със задна дата тези пари, с които те са ощетили останалите граждани?БХК какво ще каже по въпроса? Избирателно ли защитава човешките права? ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
13
0
 
5
 
! Отговори
От всички живеещи преди 6 години
в тези 15 незаконни постройки, колко са онези, които имат постоянна работа? Плащат ли осигуровки? Могат ли да издържат останалите, като се има предвид минимумът, необходим за нормален начин на живот?(Не се броят жените самотните майки. На тях се дават пари за децата, а не за целия катун!)Ако там няма достатъчен брой работещи, които да осигурят живота на останалите, тогава да ги настанят някъде при земеделска земя, за да се прехранват.Ако не им харесва, да си търсят квартири на свободен наем!
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да преименуват махалата в -Армани. Там само ВерсачИта, ГучИта и Ферхуйндета живеят.
11
0
 
7
 
! Отговори
От къде накъде? преди 6 години
Преди да направят незаконни бараки, къде са били? Да се върнат там!В Пловдив има достатъчно млади семейства, които имат работа в този град, но нямат жилища. Ако им се предостави общински апартамент, ще създадат по още едно дете, но сега, без жилище, някои и по едно не са родили.Нали от заплатите и данъците на такива хора се правят всевъзможни удръжки, включително и за помощи на вечно безработните, хленчещи, мрънкащи роми, постоянно претендиращи за какво ли не, ама да е даром и наготово.
10
2
 
5
 
! Отговори
Боцко е зад тях преди 6 години
А сьборете на някой мутра незаконната му кьща! Бедна вие фантазията!!!!
9
0
 
1
 
! Отговори
wiking преди 6 години
mvr ministar palni friends booking.
8
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В океана на миганската несправедливост и толерантност към тях, да бутнеш 5-6 коптора е капка справедливост и музика за ушите ми, и радост за очите ми!
7
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
отчитане на дейност -15 бараки, а ходили ли сте в Столипиново - то цялото трябва да се изрие! Това е цял римлянски град-гето!
6
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Строили и живели с години незаконно върху общинска земя. Нормално , срещу гласове на изборите.Едни в тази държава имат права , други само задължения.
5
1
 
38
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Барака - лека , временна постройка.А *** вече са отгледали по 20 поколения в нея!В подобна "новина" БХК настоява собствениците(на заграбената общинска земя) да бъдат обещетени с държавни жилища! По възможност в Бояна - заради нанесените на психиката им щети!
4
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо само на ромите кьщите ще сьбаряте бе?Ама на ония с дебелите вратове там кьм крайбрежието незаконните постройки на несебьрските дюни, за там не ви стиска!
3
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е хубава работа ама БГ работа!
2
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И защо само 15?Съборете всичко незаконно!Трябва да почнем да я съдим тази държава за всяка проява на толерантност към беззаконието!
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще се преместят.