Нов удар на ало измамниците: Баба даде над 4000 лева

Възрастната жена смятала, че помага на разследващи полицаи
28 апр 2017 14:52,
17
Нов удар на ало измамниците: Баба даде над 4000 лева
Снимка: Reuters, архив

Възрастна жена от град Сливо поле, област Русе, дала 4350 лева на телефонни измамници, съобщиха от полицията в крайдунавския град. 

Пред органите на реда 74-годишна жена разказала, че предала на престъпниците парите, които изтеглила от клон на банка, след като била подведена по познатата вече схема - оказване на съдействие на полицията при залавяне на телефонни измамници.

По случая се води разследване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Друг внук преди 6 години
Знам и за случай с една бабка, на която сина й работил в САЩ.Тя постоянно мрънкала, че няма пари, че в България е беднотия, че цените са много високи и т.н.Сина й пращал пари всеки месец в продължение на над 20 години.Когато старицата починала сина й си дошъл да я погребе.искал да изхвърля стария гардероб и като го отворил, какво да види?Гардероба пълен до средата с пари!
11
0
 
1
 
! Отговори
Друг внук преди 6 години
До ЯДОСАН ВНУКТочно така!Баба ти и дядо ти те лъжат.Моите бяха същите.Те вечно нямаха пари.Един ден майка ми като чистеше цялата къща случайно им намери тайника и нареди пачките една до друга на две легла персон и половина.От тогава старците я намразиха!
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пенсионерите са фрашкани с пари.ВИДНО Е !Знам, че троловете на БСП имат за цел да изкарат, че пенсионерие умират от глад, но такива новини вече ги правят безсилни и смешни.
9
0
 
5
 
! Отговори
цирк преди 6 години
Една шепа се подиграва с цялата скъпо платена полиция,това е скандалното.
8
1
 
4
 
! Отговори
Ариф преди 6 години
Пари имат тия хора да му се не види. Внимавайте като увеличат пенсиите ще се вдигнат и откупните цени на измамите. Не стига, че държавата ги *** с непрекъснатите реклами с хазартното тото,и си дават паричките за тоя кумар,ама отгоре измамниците.
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 7Всъщносът пропагандата напява точно обратното- че старците са фрашкани с пари и че ги мятат под път и над път и така като гледам глупавия българин се връзва.
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 6Боже, поне един човек схваща тия евтини провокации, бях се отчаяла, че тотално са изтъпяли всички
5
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фалшиви новини, пускат ги, за да мислим, че възрастните хора са фрашкани с пари и няма нужда от увеличаване на мизерните им пенсии.
4
3
 
8
 
! Отговори
Лумпен преди 6 години
После пенсиите да им се вдигали и мрънкат. Пълни са с пари и хвъргат през джамовете. Улавци. Никакви пенсии!!!
3
4
 
7
 
! Отговори
ИМАЛИ, ДАЛИ... преди 6 години
Не е луд тоя, който яде баницата, а този, който я дава.
2
2
 
14
 
! Отговори
НационалБатка преди 6 години
Да,наистина вече някой хваща ли се на тези така наречени новини?В една статия беше сметнато,че само според новините по темата телефонни измамници миналата година са метнати едно 35 милиона лева през терасите.И всички скачат срещу измамниците,което е редно разбира се.Ама някой зададе ли въпросите ,откъде и защо ги държат по домовете си толкова много пари уж пенсионери все хора?Че то има случаи с по 50-80 хиляди лева хвърлени на измамници.А често срещаната сума е 4-5 хиляди лева.НАП,пак спите
1
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фалшиви новини.България е с най-богатите бабички глупачки....смях