Жена с опасност за живота след тежко ПТП на "Тракия"

В колата е пътувала още една жена, както и бебе на около година
29 апр 2017 17:00,
2
Жена с опасност за живота след тежко ПТП на "Тракия"
Снимка: Архив, Булфото

Жена е с опасност за живота след тежка катастрофа в района на 101 км на автомагистрала "Тракия" в посока Пловдив, съобщиха от МВР.

Сигналът за инцидента е подаден около 12.30 часа.

В колата са пътували към Бургас две жени, а на задната седалка е била дъщеричката на водачката – бебе на около година.

В резултат вероятно на загуба на управлението над автомобила колата е излязла извън пътното платно и се е обърнала извън шосето.

Шофьорката е с черепно-мозъчна травма и с опасност за живота. Тя е настанена в МБАЛ - Пазарджик.

С по-леки травми и наранявания, без опасност за живота, е жената, пътувала отдясно. Бебето също е без опасност за живота, то е било в кошче.

Движението в района на инцидента се осъществява нормално, автомобилът е извън пътното платно. На мястото има екипи на пътна полиция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този дето и е дал книжката на тази заради вдигнатите и крака ли и я е дал? Ей много хубава дупка е имала? Като на магарица. Докога бе докога ще продавате книжки на такива дето незнаят на кой свят са? През ден такива ме изправят на нокти. Не само жени ами и мъже. Сещат се че трябва от крайно ляво да отидат в крайно дясно и то в последният момент нито мигачи дават нито намаляват скорост направо ти искакачат на метър пред колата и ако не реагириш навреме му влизаш в багажника. Ей макята ви девна!