В края на почивката: Трафикът по пътищата се засилва

Карайте внимателно и бъдете толерантни към другите, съветва КАТ
1 май 2017 11:53,
10
В края на почивката: Трафикът по пътищата се засилва
Снимка: архив "Булфото"

Засилен трафик очаква пътна полиция по пътищата в последния почивен ден от празниците.

Екипи на КАТ ще засилят контрола върху трафика, ще следят за превишена скорост, употреба на алкохол и правоспособност.

По-натоварено ще е движението по магистрала "Хемус" заради ремонтите на тунелите. От полицията уверяват, че е създадена организация и на местата, където се очакват задръствания и тапи,  ще има представители на органите на реда, съобщи "Нова телевизия". 

МВР призовава шофьорите да карат със съобразена скорост, с повишено внимание, да са толерантни  и да не навлизат в аварийната лента на магистралата.

Пътуващите от Гърция към България трява да имат предвид, че днес днес там е обявена общонационална транспортна стачка. Това неминуемо може да затрудни движението, прогнозираха от КАТ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Три дни ги нямаше новите Софиянци и въздуха се кристализира. Толкова леко се дишаше в София че имах чувството че съм на витоша. Днес за първи път преминах от единият край на София до другият за 20 минутки което разстояние го изминавах за 1 ч. 30 мин. когато новите Софиянци са тук. От утре пак започват задръстванията и пушилката.
9
0
 
2
 
! Отговори
уоу преди 6 години
Сензационна новина! Невиждано! ШОК! Засилен трафик за първи път след няколко почивни дни!
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ммм къде били гражданите на най селската държава. Айде сега знаеме се! Селяци мислещи мислещи се за стари граждани обиждат селяни.
7
0
 
2
 
! Отговори
О времена о нрави. преди 6 години
Преди време хората,, селяните ,, се връщаха с пълни багажници буркани и зарзавати от село.Сега обратното отиват на село или в Гърция,, Аспровалта ,, да речем с пълни багажници от Лидл и каквото не се е изцяло се дояжда в София все пак пари са давани .
6
0
 
1
 
! Отговори
Рали преди 6 години
Сега всички кореняк софиянци ще се изкажат.. все пак имате нужда да се мислите за нещо повече като няма с какво друго да се похвалите. Все някой ви пречи, че животът ви е мизерен. П.П. аз съм 4то поколение от сф да не кажете, че съм субективна хаха
5
0
 
3
 
! Отговори
Таню преди 6 години
Лек път и безаварийно пристигане тъдява. Помислете че няма много смисъл да мъкнете пол'вин ягне, ако довечера сте на системи заради 20 секунди "спестено" време...
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За Бога, братя селяни, моля ви не се прбирайте. Толкова хубаво и спокойно беше в София без вас.
3
0
 
2
 
! Отговори
хахаха преди 6 години
То хубаво , ама кажете трафика на кое - наркотици , сириици , оръжие , жени , цигари -- , вземи един продукт на опаковката написваш МАХ , ХХL и две приказки на англииски и се мноо модерен и вървежен също като днеза бг , изсмукват 2-3 чуждици и вече са вери фейшън
2
0
 
4
 
! Отговори
Каво става преди 6 години
Тук в държавата пускат един ден почивен и все едно е първи август във Франция, започването на лятната отпуска за цялата държава. Е как става таа работа е мамкаму. За един ден ще си счупят колите от каране, не знам овцете или индианците са повече в държавата. *** и събитието става един почивен ден по телевизии, вестници, сайтове всички за трафика на овце по пътищата ме занимават.
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да свалят повече номера, че стана модерно мит'ряла да си разменят колите и всеки кара чужда! Това е новия девз - смени жената после смени и автомобила!